morrrrengiiii bebeğin uyku düzeni daha yeni yeni olduğu için bebekler geceleri pek fazla uyumaz benim bebeğim 50 günün ortalarında hafiften artık gece uykusuna alıştırmaya başladım kesinlikle küçücük bir gece lambasıyla orada uyumasına birazcık zorladım tabii ki de zor oldu kucağımda uyuttum yerine koydum tekrardan uyandı tekrardan uyuttum şu an bebeğim sekiz aylık gece uykusuna alıştı gece uykusunda kesinlikle bir kere veya iki kere rüya maması yiyor kesinlikle ışıkta yatırmıyorum bebeğinizin zaten uykusu düzene girecektir şu an çok yeni olduğu için minicik olduğu için o 2 saatte 1 sizden karnını doyurmasını istiyor ve gaz sancıları da bu süreçte devam ediyordur büyük bir ihtimal de daha yeni yine bu gaz başlıyor bebeğinizin şu an uyku problemi Kesinlikle vardır ama bebeğiniz en az üçüncü ayından itibaren artık gece uykularını alışmaya başlayacak şu an 40 günlük veya 50 günlük bir bebeğin gece uykusuna alışması imkansız ötesi zor yani benim oğlum bu şekildeydi tabi her bebek farklıdır