Essssscee Oğlum 3 aylik uyurken kulakları katlanıyor ve gittikçe kepçelesti. Sag sol yatirsam da uyandığında sırtüstü buluyorum ve kulakları yastıktan dolayı kıvrılmış oluyor ne yapabilirim önerisi olan var mı?
nazlimom_ Essssscee kepçe kulak bandı var bebekler için ama bu sıcaktada bunaltır sağ sollu yatırın bence gene
edafmo Essssscee benim de bebeğimin sağ kulağı öyle. Ben olabildiğince bandana takıyorum. Çok sıkı değil kepçe kulak bandajları gibi o yüzden bunaltmıyor
aselenamom Essssscee Oğlumun hafif kepçeliği var yatma pozisyonundan değil bizim genetik babamda öyle ama çok tatlı kepçesini yediğimmm canım oğlum 😍
Momyofthesun sehpayacarpanserceparmak_ düzeliyor sakın inanmayın genetik değilse öyle kalmıyor 6. Aya kadar kepçeydi kızım şimdi 9 aylık baya baya düzeldi
Mommyhann Yatırdıktan sonra sırtına havlu koyun dönmesine engel olsun bi kaçgün önce sola sonra sağa yatırın
Momyofthesun sehpayacarpanserceparmak_ hiçbir şey yapmadım kendiliğinden düzeldi zaten doğduğunda kepçe değildi yatış pozisyonlarından öyle oldu sanırım sonra düzeldi bandaj bile taktırmıyordu
sehpayacarpanserceparmak_ Momyofthesun bizim biraz genetik aslinda ama cok kivriliyor ustune yatarken filanda
Momyofthesun Momyofthesun hiçbir şey yapmadım kendiliğinden düzeldi zaten doğduğunda kepçe değildi yatış pozisyonlarından öyle oldu sanırım sonra düzeldi bandaj bile taktırmıyordu