Gkcem Malum havalar çok sıcak hemen hemen hergun çocuğu yikasam iyi olacak diye düşünüyorum 13 aylık kızım var ve hiç yikanmayi sevmiyo zaptedemiyorum eziyete dönüşüyor nasıl alistirabilirim duşa acaba fikir verir misiniz
Balkes1920 Gkcem duşa kabının içine havlu serip oturtturdum önüne de sünger ve banyo taşı verdim sende bacaklarını kopurterek yika diye .o oynarken bende yikiyorum banyodan çıkmak istemiyor iki cocugumda . Banyo oyuncaklari da alabilirsiniz .
Deletedmom_116 Benimki 3 aylık küvette felan çok ağlıyordu, bugün babası ile beraber duşa soktuk babası kucağında tuttu ben yıkadım çok sevdi hiç ağlamadı, kendini güvende hissetti sanırım. Birde öyle deneyin isterseniz :)
Gkcem Nihal42 şöyle oyuncakları da aldım ama pek sarmadi sevmedi duşa kabine soktum ayakta vücudunu kopuklerken bir elinide tutuyorum ayy tertemiz oldu kızım vs diye diye vücudunu yıkayıp hemen 1 kerede saclarini kopukluyorum hiç ağlamıyor 2 keredir bu şekilde yaptım rahatladı hatta bugün ben soydum üstünü suyu ayarlayım diye uğraşırken kendi geldi yanıma alıştı yani hiç aglamadi