Nurlanaaa Kizlar kizim bir turlu emzik emmiyor.Agzina koydugum gibi geri firlatiyor.Ne yapa bilirim? Mememi emzik olaraq kullaniyor
Tbdenli Nurlanaaa e bebekte kauçuk emzik var dene bence benimkide tutmadı en son onu aldım eski fatoş emzik bakkal emziği aslında bi tek e bebek te var
2kiz1oglan Nurlanaaa benimki de öyle, verdiğimde midesi bulanıyormuş, kusacakmış gibi oluyor, ben de artık vermiyorum
Elfruya Nurlanaaa benimki de tutmuyor üç marja denedim öğürüyor kuscak gibi oluyor saldım bende . Benide emzik gibi yapıyor bu ara elini de emiyor geçici süreç deyip bekliyorum
Fatmanur41 Nurlanaaa benimde bebeğim emmedi şimdi 5 aylık 5.ayında emzik emmeye başladı 😂emmiyosa zorla ima almayınca almıyo benimkinden biliyorum
Ardarya001 Bende emzik verdiğime pişmanım meme reddi yapıyor iyi düşünün keşke hep göğsümde kalsaydı diyorum suanda
Ardarya001 Nurlanaaa güzel bence verme emziği keşke beni de bebeğim emzik gibi kullansa 😢 birde uyutmak da kolay meme de içerken uyuya kalıyor ben sürekli pış pış yapıyorum 15 gündür