GizemAtlas Kızlar oğlum 47 günlük ama pusetten başka yerde uyumuyor asla gece bitek yatağına alabiliyorum mecburen pusete yatırıyorum ama korkuyorum kamburu falan çıkacak diye sizce bir bozukluk yaratır mı belinde falan ?
sadekahve_bitter GizemAtlas reflüsü mü var acaba rahat ediyor kafa yüksek kalıyor ya bnm bebeğimde öyleydi reflüden dolayı
120720 GizemAtlas Oluyor öyle merak etmeyin düzelir :) İlk doğduğu zamanlar 2 ay kadar benim kızımda hep pusette uyurdu şimdi asla uyumuyor. Bir anda vazgeçti 😅
Merveahmettoprak GizemAtlas @“GizemAtlas”#p265311 zamanla düzene girer sen onu uyut yatağına yatır sürekli ağlarsa yine uyut yine yatağına koy bence
Defnesare15 GizemAtlas nerden biliyorsunuz oladığını dr mu dedi çünkü bebeklerin çoğunluğunda reflü olur bide sıkışık olduyu içinde rahat ediyor olabilir. 2 yastık arasında yatırmayı deneyin bide
GizemAtlas egee_momm çözüm bulabildin mi yoksa yatırıyor musun ? Hayır bir süre sonra sığmayacaklarda🙄😅
Eflin06 GizemAtlas pusete battaniye felan koyardım yuksek dursun sırtı ağrımasın diye bnmde kızım ilk 2 ay pusetten başka yerde uyumazdı çünkü bildiğin dümdüz yapmştm sen nasıl koyuyosn olduğu gibi mi yoksa altına bişey seriyor musun
egee_momm GizemAtlas kucağımda dalıyor ya da meme de sonra kendi yatağımın üstüne atıyorum bi kaç gündür pusette de uyumuyor çünkü 😂 galiba 3. Ay atağındayız
Lalekalbur20 GizemAtlas pusetin altına battaniye koyun eğimi yok edin o şekilde bir şey olacağını sanmıyorum
Tunamom Benimki de 4 ay uyudu daha sonra kendisi istemedi yatağa geçtik. Gece bile pusette uyuyordu başka türlü uzun uyutamıyordum