Busra23Adnan Şu tuzlu su olayını bende çok duydum sürekli olumlu mesajlar geliyordu yaptım işe yardı kocam bana döndü gibisinden ama yapmadım hatta nasıl yapıldığını bile bilmiyorum bilen varsa yazsın şansımızı deneyelim 😂
aselenamom ondabundasundadir Ya bi algı yaratmış kadın yok tuzlu suyla yıkanırsanız 3 er kere sağdan sola bilmem ne yapılıyormuş auranız geri gelir olmasını istediğiniz şeyler olur yok iz bırakırsınız bağlarsınız vs vs gibi şeyler 😂😂😂
NariNariKiminYari Maviim sevgisi biten adamları tuzla suyla bağlıyor ya güya kendisine de yapsaymış o zaman ilişki hakkında bu kadar önemli bilgileri olan bir insan nasıl boşanır kadının aldatılmaya bile çözümü var soru cevaplarında ful dalga geçiyorlar kadınla inananlar azınlıkta
Maviim NariNariKiminYari Onun o şeylerine bende inanmıyorum ya tamamen adamına bağlı ve adamla kadının arasındaki ilişkiye iletişime bağlı sağlıklı bir evlilik sürdürmek yok tuzlu suymuş falan palavra bunlar zaten ama kitaplarının 2 tanesini okudum iletişimle ilgili güzel şeyler anlatıyor o kısımlar doğru onlar zaten diğer psikolokların da söylediği şeyler
aselenamom Maviim Belki de sen turuncu giydiğin için psikolojikmen sana yaklaştığını düşünüyorsundur bi algıdır ya bu bence benim eşim turuncu rengi hiç sevmez mesela😂
Maviim aselenamom Belki de erkekten erkeğe değişiyordur ama renklerin algı üstündeki etkisi tartışılmaz bir şey yani bunu Esra Ezmeci değil başkaları da söylüyor 😄 mesela kırmızı iştah açıcı derler vs vs