Simge15 İngilizce öğretmeniyim, özel ders veriyorum. Meslektaş ya da farklı meslekten olanlarla tanışabiliriz 🤭
FredericChopin Simge15 Türkçe öğretmeniyim.Özel sektörde çalıştım, özel ders de verdim, epeydir çalışmıyorum. Bir gün atanabilmeyi diliyorum. 🍀😊😄
ruveydaensar FredericChopin branşlar aynı ☺️ kullanıcı adından müzikle ilgili bı mesleğin olduğunu düşünmüştüm oysa ki 🤭
Kevser1710 FredericChopin inş be cnm bnde tarih maalesef atanamayan diplomalı ev hanımı ve lohusayım şuan😊 inş bebem azcık büyüsün çalışmaya başlıcam
sezer2022 Simge15 editörüm canım o yüzden arada moderatörlere takılırım 🙈🙈 doğumdan beri evden çalışıyorum yılbaşında sahaya dönücem Sizin meslekte çok güzel ben olsam rehberlik yapar dünyayı gezerdim
Simge15 sezer2022 Ah bekar olsam olurdu tabii 😍 ama hem koca hem bebekle anca ya online ya da yüz yüze özel ders verilebiliyor 😢🤭
Tombikdonerartikcokpahali Tenis antrenörüyüm. Önceden saatlik özel ders veriyordum. Şuan çalışmıyorum 🥲
zambakcicegi durukusunannesi_ konuyla alakasız ama dişimi çektirdim kanal tedavisiydi kırıldı çektiler devlette çektim ama hala uyuşuk dudağım iki haftadan fazla oldu cekeli doktor b12 vereyim kullan dedi ama geçmedi neden acaba geri de gidemedim memlekete geldim diye şimdiden teşekkür ederim ♥️
Karakuzummm CaglaCeylin ne güzel ya canım hazır bulmuşken sorayım yarın doktora çıkacağım çürük dişim için hemen çeker mi doktor