elifzeze Merhaba güzel bayanlar 19 aylik bi kizim var ve 1 ay önce maalesef talihsiz bir olay yaşadık kızımın eli sıcak sudan dolayı yandı ve hamdolsun çarçabuk iyileşti fakat cildinde pembelikler var özel krem yaptırdık ekstra olarak aloe vera jeli ve hametan pomad sürüyorum. Velhasıl bana deneyip gördüğünüz iz bırakmayan bitkisel birşeyler ya da krem adı varsa önerilerinizi bekliyorum.
Deletedmom0102 elifzeze canım kantaron yağı hem iz bırakmıyor hem çok çabuk her yaraya yanığa iyi geliyor . Özellikle şu sıralar pişik için en iyi çözümüm. Çok geçmiş olsun bu arada
Nekwam elifzeze canim su ucuz vazelin varya ondan ya da viks krem tavsiye ederim. Ne zaman biyerim yansa mutfakta birini surerim hic iz yoktur biryerimde. Hele viksi kötü yanıklarda aninda acisini da alır. Seninki minik daha iyi iyileşir insallah👍🏻
Cihangr elifzeze küçükken kardeşimin yüzü yanmış sobada o zamnlar lokman hekim dige bir adam varmış annemlerin bulundugu ilde demişki yumurtanın sarısını simsiyah olana kadar yak tavanın dibi tutacak şekilde bildiğimiz. Yanınca yağ çıkıyor o çıkan yağı sürmüş hiçbirşey yok şimdi illa istiyorsan bunu deneyebilirsin 🥰
elifzeze Deletedmom0102 Çok teşekkür ederim öneriniz ve dilekleriniz için ❤ sabah ilk işim almak olacak inşallah
Ozlemhtc Valla yanık izini geçiren muhteşem bi krem var ama bebeğe olmaz diye biliyorum. Benim yüzüm yanmıştı 12 yaşında falandım o krem sayesinde çok şükür birtanecik bile iz kalmadı ama işte kortizonlu bebeğe olmaz
MaviNil elifzeze Çok geçmiş olsun. Allah korusun tekrara düşürmesin ama aklınızda olsun; gecen gün 17 aylık kızımın üstüne sıcak cay döküldü. Ne su ne buz hemen yumurtanın beyazını sürdüm 2 dk lık hastaneye gidene kadar ciğer gibi yanan yerlerde hiç bişey yoktu. Doktordan da ilk müdahele için aferin aldım. Sonrasında orada agrısı kesıcı ve yanık kremi sürdüler sonrasında ben Fito sürdüm. Cok şükür hiç bişey olmadı.