twinkle_twinkle Selam güzel anneler 😍 tatile gideceğiz ve bn ilk defa denize girecegim açıkçası nasıl giyinecegimi bilemiyorum😶 tesettür mayo nasıl bişey almalıyım? Başım açılır mı? Mayo üstüme yapışır mi ? Lütfen tecrübeli güzel anneler bir el atın 😘
Pasamm14 twinkle_twinkle benim annem tesettürlu genelde mayosunun bone ve başörtü ayrı ayrı takıyor açılması olmuyor iyi bisy olirsan üstüne yapışma olmaz bazı naylonlu olanlar onlar biraz iç belli ediyor ama icinde sudyeni ayrı giylenler falan var camasircilarda çok modeller var mutlaka kendinize göre bisy bulabilrisniz
bloggeranne twinkle_twinkle ben trendyoldan aldım şuan tükenmiş ama farklı bir modelini isterseniz atabilirim
Zlhaanne twinkle_twinkle benimki 2 sutyenli ve asla yapışma olmuyor hemen kuruyor baş örtüsü kendi üst bedenine birleşik ben ekstradan bone kullanıyorum
twinkle_twinkle Pasamm14 cevabınız için çok teşekkür ederim. Normal sütyen mi yoksa onların kendi sütyeni mi oluyur anlamadım 😶
twinkle_twinkle bloggeranne evet canım bunları gördüm ama sanki yapışır gibi geldi bidr bonesi boyun kısmını kapatmıyor ya o yüzden tercih etmedim 😶
TheMomm twinkle_twinkle Bende bu tür kumaştan var ve gerçekten yapışıyor arti bonesi çok rahatsız edici ama farklı bir bone kullanabilirsiniz ben simdi farklı bi tane sipariş verdim bakın belki sizde beğenirsiniz https://www.he-qa.com/serit-detayli-yuzme-takimi-siyah
Serpil51 twinkle_twinkle böylesi daha mantıklı diğeri çiçekli falan hoş durmuyor bence siyah iyidir hemde bu üste yapışmaz
bloggeranne twinkle_twinkle bundan görümcem falan kullanıyor ama memnun değil yüzerken koluna çok yapışıyor engelliyor yüzmeni
Mtbuaaa twinkle_twinkle modanisadan aldım canım dar değil bol memnunum üzerinede bone değil kullanmadığım siyah bir şal yapıyorum boneler tipsiz duruyor 😅