Ogrenecekcokseyvar Kızlar bebeğimin kafası sürekli böyle terliyor evin ısısı 24 derece kısa kollu ve şortla duruyor ona rağmen terliyor normal mi bu durum
Jeatimo Ogrenecekcokseyvar şortu da çıkarın pamuklu zıbın giydirin ve de ile demir değerlerine baktırın. Kızım daha kafadan terler 1.5 yaşında
Ogrenecekcokseyvar 9mart evet özellikle emerken ve mama içerken daha çok ama öylece dururken de terliyor 🤷🏼♀️
Ogrenecekcokseyvar Merveahmettoprak bende zıbın giydirmiyorum tek kat var ona rağmen çok terliyor bir terslik mi var diye merak ettim bende
Candeqer23 Ogrenecekcokseyvar ben inanın 3 kere yikadigimi biliyorum nem çok. Dr cereyanda kalmadığı sürece yıkamanin zarari olmaz dedi.
Ogrenecekcokseyvar Candeqer23 akşamları mutlaka dışarı çıkartmaya çalışıyorum gece rahat uyuması için o yüzden öğlen uykusuna yatırmadan yıkıyorum 2 defa yıkarsam hemen hastalanacakmış gibi geliyor
Jeatimo Ogrenecekcokseyvar çok bir sıkıntı yok aslında ama d3 veya demir düşüklüğünde olabiliyor diye dedim kızımın normal sana geliyor hala