Hkshkshsk Kızlar cuma günü oğlumun doğum günü 1 yaşına giricek parti malzemleri aldım ama o gün 1 yaş aşısı olucagi için ateş vs yaprsa diye o gün yapmicam pazar günü yapicam kaynanam gül ve benim ailem tek davet edicem sizce pastanın yanına neler yapabilirim Sarma Poğaça Kurabiye almayı düşünüyorum tuz vs İçecek vs Bide Kıbrıs tatlısı yapicam sizce başka bişey ekleem gerek var mı bunlar yeterli mi
Minnakkk Hkshkshsk ben makarna salatası yapmıstım tabaga da 1 seklini verip kenarlarını mısırla suslemiştim cok guzel olmustu
Twinsmom-- Hkshkshsk Benimde ikizlerim normalde 20 temmuzda 1 yaşına giriyor ama tatile gideceğimiz için erkenden yapacağım 15 temmuz yada 16 temmuzda yapacağım haftasonu hem görümcem tatile gidiyor hemde biz sarma börek kısır yapacağım birde pasta olacak zaten pastanın yanında muffin yapacağım yeterli bence🥰
Gzdzeynep Hkshkshsk doğum günü pastası olacağı için kıbrıs tatlısı yapmayın bence hem pasta hem tatlı bir arada olmamalı diğer ikramlıklar iyi
Hkshkshsk Minnakkk bizimkiler sevmiyor oyuzden yapmayı düşünmüyorum kimse yemez bosada gitmesini istemem herkesin yigecegi güzel bişey olsun isterim
Minnakkk Hkshkshsk şalgamlı bulgur salatası da guzel olur yani bence bu menüde salata tarzı bişey eksik
Hkshkshsk Gzdzeynep ozaman yapmam tuzlu kurabiye kısır patates salatası poğaça sarma pasta yeterli olur kuru dolmada yapicam
MineDamlanur06 Hkshkshsk öncelikle kutlu olsun hayırlı yaşları olsun benimde kızımın yarın doğum günü fakat ailemin eşimin izini olmadığından cumartesiye erteledim aynı şekilde bizimde 1 yas asimiz cuma günü nasıl yapicam bilmiyorum menüye gelecek olursak Rus salatası patates salatası poğaça kek düşünüyorum ben
Hkshkshsk MineDamlanur06 patates salatası yapabilirim bende güzel olur dizinde kızınız yaş günü kutlu olsun
visneli_turtam Hkshkshsk bizimde cumartesi,ama pazar yapacaz aile arasında 😊bende menü şöyle: yaprak sarma,poğaça,sigara böreği, tavuklu salata, mısır patlatma,yaş pastası ve içecekler olsa yeter herhalde 🤔
mira20022023 Hkshkshsk Bir salata türü de ekleyebilirsiniz. Şehriye salatası, kısır, patates salatası, yoğurtlu cevizli erişte, mantı, kuskus yoğurtlu ya da yoğurtsuz, makarna salatası, pancarlı erişte, buğday salatası, Meksika fasulyesi salatası……bla bla bla😊