AliPoyrazz Bebekle uçağa binilir mi tecrübeli anneler Oğlum şuanda 44 günlük 1-2 ay sonra şehir dışına çııkcam yalnız bebekle olduğum için uçakla gidebilirim uçakla gitsem bebeğe zararı varmı öneriniz neler nelere dikkat etmem gerekiyor
Birfincankahvee AliPoyrazz ne olacak hicbişey olmaz defalarca uçtum Salı günü bebeğim 3 aylık yine ucucaz
Guledanur AliPoyrazz uçak inerken ve kalkarken emziren mutlaka başından kulakları etkilenmesin hatta kulaç içi bebek tıpasi var yada emzik kullanıyorsa verin mutlaka uyku saatini uçuş saatinizi getirseniz daha iyi olur biz ilk 3 aylıkken binmistik uçağa benim için çok çok zor geçti sesten ışıklardan başından tan çok etkilenmsiti sonrakilere daha da iyi geçmişti hayırlı yolculuklar umarım iyi geçer
Guledanur Guledanur vee en önemlisi sakın stres yapmasın ayy nasıl olur ya durmazsa demeyin ben ilkinde aşırı stres yapmıştım bu bebege inanılmaz yansıyor normalde duran bebek uçak durmadı sonraki uçuşlarda asla stres yapmadım bebek sonuçta agliya bilir dedim ve diğer yolculuklarda hep uyumustu tavsiyemdir😘