betuuls Merhabalar.. oğluma tuvalet eğitimi vermeye başladım, 2 yaşında. Artık zıbın yerine külot mu boxer mı almalıyım?
betuuls Yalpp hangi marka kullanıyorsunuz kalıpları açısından soruyorum genelde internetten alışveriş yapıyorum da ☺️
Gzdturk Oğlumun bir sorunu için üroloji druna gitmiştik o zaman slip külot vardı üzerinde , dr erkek cocuklar için bunlar biraz sıkı oluyor yumurtalar açısından boxer tavsiye ederim demişti daha rahat eder diye.
betuuls Gzdturk bende sıkmaz diye slip külot düşündüm ama yanılmışım demek. İyi oldu sorduğum, teşekkürler ☺️
livanurvealpinannesi61 Ogulluana evet kızım çok rahatsız oluyordu sevmiyor boxer almış anneannesi bebekli falan daha çok seviyor 🤣
Littlemansmom @“betuuls”#p26526077ikisinide giydiriyorum ama oğlum külotta daha rahat ediyor seher yıldızı markası lcw da iyi ne olsa giydiriyorum sadece bol ve pamuklu olmasına dikkat ediyorm.
iki_prens_annesi betuuls bn ikk oglumu kulotla basladim baksirla pantolun giyerken pacalari siyriliyo bildign sort gibi bnde bilemedm ama buyuyunce kendisi karar versin ddm bnde 😂