Busra0211 Hanımlar 4 aylık oğluma su versem mi. Doktor kontrolünde sormayı unuttum. Bu konuda sizlerin doktoru ne diyor. Malum çok sıcak.
kuzeyinannesi2023 Busra0211 full anne sütü alıyorsa suya ihtiyacı yok büyük çoğunluğu zaten su :) drlar da önermiyor. ama tadıma ya da kaşık mamalara başladıysanız azar azar birkaç kaşık verebilirsiniz ♥️
AselinAnnesiiiiiiiii Busra0211 ben su konusunda doktoru felan dinlemedim mama içiyordu çünkü 2 aylıkken az az çay kaşığıyla vermeye başladım günde şimdi 130 ml su içer 8 ay 20 günlük
Arelmommy Ben vermiştim yaz ayında doğum yapmıştım birde anne sütünün su ihtiyacını karşıladığını söylüyorlar ama hiç bir şey suyun yerini tutamaz bence benim fikrim bu yanlış yönlendirmek istemem
Perianasi Ben doğduğu ilk günden itibaren verdim şuan 10 buçuk aylık çokta güzel lıkır lıkır su içiyor😀 bazı dr öneriyor bazı dr kesinlikle karşı . Bilmiyorum çok arada kalınan bir durum ama sıcak böbrekler çalışıyor bence suya ihtiyaç var
Merveio14 Kızım 3.ayında Vala günde 2-3 kaşık veriyorum dün doktora gittim ama sormayın unuttum mesajda atmadım daha
YaseminAsel Eğer bebeğinizin kilo alımı iyiyse bu sıcaklarda verebilirsiniz tabi çok fazla vermeyin ben günde üç çay kaşığı falan veriyorum ama dolu dolu değil 4ay 18günlük
Busra0211 kuzeyinannesi2023 sadece anne sütü alıyor. Çevrem su ver diye söyleyince bende arada kaldım açıkçası☺️
YaseminAsel Bezelye03 5740tı 20 gün önce başlarda biraz fazla kilo kaybımız oldu yeni yeni toparlamaya başladık
Defnem23 Busra0211 gerek duymuyorlar anne sütü alan bebeğe su vermeye gerek mama verirkende zaten suyla yapılıyor. Boşuna su verip karnını bol yere şilirmeyin
Baloglum23 Busra0211 bence sakincasi yok ben gecen sene haziranda dogurdum 2 aylikti su kaybediyodu cok terliyordu asiri.doktorum su vermesen bir cicege solar bebekte öyledir annesi asla zarari yok verebilirsin demisti.suan 1 yasinda gunde 4 5 bardak su icer😍🥰
xtutku Busra0211 Bi öay kaşığı verebilirsiniz ama anne sütünün %80 i su zaten ne su vermek ne xararlı ne xararsız ama fazla verince su zehirlenmesi oluyor