Artemiss_ NilDua haftaya başlayacağız tadımlara 3 gün kuralı ile ilk gün 1 çay kaşığı sonra 4-5 çay kaşığı üçüncü gün de 1 çay bardağı vereceğim. Önce sebze sonra meyveler şeklinde ☺️ bize 1 öğün önerdi doktorumuz çünkü anne sütü içiyor çok vermeme gerek kalmayacak inşallah 8 ay sonrasında 2 öğüne çıkaracağız 👶🏻❤️❤️
Visneli-dondurma NilDua 2 öğün veriyorum bende. Kabaklı havuçlu çorba, şehriye çorbası, muhallebi meyve püreleri vs.
Ezonunannesi20 NilDua ben 2-3 öğün veriyorum ama az az sadece tadını alsın diye sabah ikinci uykudan sonra kahvaltı gün içinde meyve ya da meyveli yoğurt akşama da belki çorba filan veriyorum
Aynr422 NilDua bizde 6ay 7gunluyuz ben baya ilerledm ya erkn basladım 5bucukta falan yogurt tel sehriye cesitlerni aldım irmiklı muhallbiler tarhana sebzelrden havuc kabak patats sarmsak meyveleden armut seftali elma bebek bisküvisi veryrm bi kucuk kase veryrm yemk işterse 2ögun ypıyrm aradada eline myve veryrm emıyo onu yıne mamada veryrm duruma göre aglrsa aglmzsa saatlı vryrm
Abdisumeyye Canım emiyor kizim sabah emiyor uyuyor kahvaltı vermiyorum öncelik anne sütü şimdide meyveli yoğurt verdim uyudu
Visneli-dondurma Ezonunannesi20 arpa şehriyeyi yutmadı o yüzden bi daha vermedim. Tel şehriye yapıyorum. İyice pişiyor. Öyle veriyorum. Kaşığa hem tanesi hemde suyunu beraber veriyorum. Eğer yutamazsa kaşıkla parçalayın. İyice piştiği için sorun olmaz. İlk başlarda çıkarır ağzından ama ısrarcı olun. Devamı gelir
Bebeksare NilDua daha yeni 6 aylığız o yüzden sebze meyve püresi yoğurt veriyorum kahvaltıdayken tadım yaptırıyorum sadece
Visneli-dondurma NilDua hayır. Taneli şekilde suyuyla beraber içiriyorum. Ama arpa değil tel şehriyeyi daha iyi yiyor. Ve iyice pişirin
Ezonunannesi20 NilDua değişiyor labne , bebek bisküvisi,yumurta sarısı, muz, avakado, pekmez , tuzsuz süzme peynir filan hangisi olursa
Aynr422 NilDua og die bi firma var dogal bebek ürünleri var sadece ordan alıyrm zeytin yagi ve dut pekmezide katyrm kabız olmasn die
NilDua Aynr422 bende ordan muhallebiler aldım tarhana çorbası aldım . Muhallebilerden kahvaltıda da versem olur mu?
NilDua Visneli-dondurma benim bebeğim ne mama içiyor ne ek gıda yiyor ağzını kitliyo bi avakadoyu yiyo onu da azcık zaten napıcam bilmiyorum diş de çıkmış
ElifDefne3535 NilDua kaç kere isterse o kadar emiyor sadece emiyor 😵 ek gıdayı asla kabul etmiyor 🥺 etse günde bir öğün çorba sebze ara öğünde meyve yoğurt düşünüyordum ama