Littlebaby12 Arelmommy benimki de beş aylık uyudu uyandı bellio olmuyo elimi hamura bulaştırmaya korkuyorum habire erteliyorum😂
Arelmommy Littlebaby12 ayy daha minikmişş benimki yaşına girdi yaa küçük geldi gözüme 😂 maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
Ertugrulnannesiii Littlebaby12 aynen dolma yaprak karışık biseyler yaptım ben yanına çoban salata ve içecek koycam zaten başka ne olabilir ki ? Corba vs dicem ama onlarda bu havada olmaz zatne çok sıcak
Deletedmom_110 Littlebaby12 yok kuzum 5 yaşında kızım oğlum ek gıdada 5 ay 24 günlük oğlumun bellide kızımın düşünüyorum hala😀
Meovvmeovv Littlebaby12 bezelyeli sulu köfte, pirinç pilavı ve tavuk baget yapıcam fırında yanına da cacık gider herhalde serin serin 🙃
Ezgizem23 Littlebaby12 dünden kalan kebabın var yanına domates pilav salata turşu ayran bide çorba yapacağım
ruveydaensar Littlebaby12 çoğu kişi yemekten saymaz da Allah’tan eşim de benim gibi yemekle arası pek yok aperatif şeyler seviyoz ☺️ Tako yapacağım inşallah yarınki menüm de hazır mesela bak 😅