EndlessLove_ _Goktugunannesi__ ben sürekli ordan alışveriş yaparım çok memnunum kumaşına dikkat ederek alırsanız daha iyi olur
EndlessLove_ _Goktugunannesi__ kumaş bilgisi zaten yazıyor bende ona göre alıyorum polyester olan hiçbişey almıyorum ☺️🤷🏻♀️
Seymaemre-asya34 Asaf55 mağazası vardı kapandı esenlerde.online satış yapmaya başladı yeri gungorende
Aslininannesi _Goktugunannesi__ ben sürekli ordan alıyorum. İade yaptığım da oldu hiç sorun yaşamadım
Gamzeliff _Goktugunannesi__ Degisik güzel ürünleri var çok çok kaliteli degil ama uygun fiyat.İade yapıyorlar ama kargo ücretinin iadesini yapmıyorlar bilgin olsun canm
_Goktugunannesi__ GÜNCELLEME yapıyorum kesinlikle boy ölçüsüne göre alın boyları biraz kısa elbiselerin görseldeki 165 için bilekten oldu bir tık daha uzun olsun isterdim
_Goktugunannesi__ Belcim30 Evet sorunsuz fakat elbise boyları biraz kısa birde çok kaliteli değiller sanki
Belcim30 _Goktugunannesi__ kısa evet ben ispanyol paça pantolon aldım belkide boyum uzun geldi bilmiyorum ispanyol paça olmadı 😅 ama bu fiyata ancak bu kadar kalite olur bence gideri var