Selimikomom Bu olayın 💩unu çıkarttım ama ne yapabilirim🥲 bebeğimin altını değiştirirken nokta nokta her bir yana yayılmış kırmızı noktalar gördüm bu nedir çokta kırmızıda değil pembeye yakın 🥺
Selimikomom Dolores kakayla birlikte kan ama öyle çok yoğun değil her bir yana dağılmış az noktalar şeklinde
Selimikomom Pengu ama 4.5 aylık olsa her kakası kanlı olmaz mı bende sütlü şeyler yedim sürekli bir şey olmadı sadece bugün farkettim
Dolores Selimikomom zaten yoğun olmaz öyle bir damla birkaç nokta olur olursa. Doktora gitmeniz gerekiyor alerji masum gözükür ama değildir. Hangi besinin yaptığını bulmanız gerekir
Selimikomom Dolores peki bir şey daha soracağım benden habersiz kayınpederim karpuz vermiş bebeğime 💆🏻♀️ ben içeri geçince yakasından anladım hani uyardım ama yalattıktan sonra ne fayda var 🤦🏻♀️ acaba o da olabilir mi
Sedagok___ aynısı benim bebeğimde de oldu dört aylık ve dün kakali bezinde kırmızılıklar vardı doktora gittik kaka tahlili aldılar süt alerjisi olabilir dediler ve poposunda hafif çatlama olmuş