Polannem Anneler merabalar. Patlamış mısır yemiştim sütümün arttığını farkettim. Sizlerle paylaşmak istedim, süt artırmak için arayış içinde olanlar vardır mutlaka 🌺 Gaz vs yapar mı bilemiyorum ama. Oğlum 10 aylık sıkıntı olmadı bizde 😀
Nezzz_ Polannem Evet mısır bol süt yapar zaten patlamış veya süt mısırı gaz olacağını sanmıyorum takip edin yinede olursa arada yersiniz beyaz kapuskada cok süt yapıyor gaz olmadı bizde tavsiye ederim😊
Eminegul5 Polannem ay süper bilgi sağolasın bende misiri pek severm ama süt yaptgni bilmiyordm abartayim hemen🤣
Deletedmom_58 Polannem annemin müthiş bir tarifi var. Ben onu yediğim zamanlar sütüm bayağı çok olurdu kendisine sorup sana yazarım. Mutlaka denemelisin ☺️
Polannem Uzaylizikiye akşam yemiştim sabaha süt vardı baya. Öncesinde denedim yine süt yapmıştı. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum 🌺
Deletedmom_58 Polannem en musait zamanimda yazacağım inşallah ☺️ Şifa olsun şimdiden deneyeceklere(tarif kısa zamanda yüklenecektir 😂)
Deletedmom_58 Polannem Aradığınız tarif ayağınıza geldi. Kalem kağıt hazır edin. Süt fışkırtan anne çorbası tarifi: Tencere dibine bir soğan doğrayıp az tereyağ az da sıvıyağ ekleyerek kavurun. Daha sonra 1 yemek kaşığı salça kavurun. Üzerine kemikli et ekleyin kavurun. Daha sonra ıslanmış ve yıkanmış olan yarma(buğday) ekleyin üzerine baharat ekleyerek üzerini geçecek kadar su ekleyin. Özdeşene kadar pişirin. Çok az sulu kalsın. Afiyet şifa olsun 💕
Polannem hankardeslerr ilk yediğimde bende başka bişeyden olmuştur diye düşündüm dün akşam yedim baktım süt baya farketmiş 😀 sizlerle de paylaşayım dedim 😀
Badenaz43 Polannem patlamis misir yerli olursa daha bi etki gorursunuz bende farketmm bayilarak yiyorum😂😂