bisenakillisinzaten Senayys iştahlı olduğu zamanlarda oluyor iştahsız olduğu zamanlar da. Hiç yemiyor değil az da olsa yiyor şükür ama kilo almıyor yapısal sanırım
Senayys bisenakillisinzaten evet olabilir siz de minyonsanız sizlere benziyor olabilir ben de öyle düşünüyorum artk🌚
bisenakillisinzaten Senayys bizde minyon değiliz eşimle ikimizde uzunuz. Ama ben o kadar yememe rağmen kilo alamam belki zkızımda öyledir 🤷♀️
Senayys bisenakillisinzaten kızlar narin olur öyle düşün benimki erkek birde 🤪Sağlık olsun,sağlıklı olsunlar ne yapalım 😁
O1Anne Senayys prematüre bebek canım bunuda göz ardı etmemek lazım kilosunu hiç takma kilo alır elbet bir gün kilo aldırıcı tarife gelincede muz hurma ceviz bunları karıştır yatmadan önce ver bebişine pirinç unuda ekleyebilir sin tarife bu tarif kilo aldırır
bisenakillisinzaten Senayys aynen öyle tabi canları sağolsun. Kilo nedir ki kilolu olmasındansa zayıf olmasını tercih ederim bende
Anestezistanne Senayys 18 aylık 9 kg erkek bebek 🥹tavsiyelere bende açığım psikolojim bozuldu artık 🫣
Gltnesi İrmik bebe bisküvisi pekmez muz karışımlı muahllebi yapıyorum iyi kilo yaptığını öğrenmiştim kuzenimden kefir kadar peyniri fındık fıstık yulaf ünlü çorbalar yapabilir siniz