hayallmom Kızlar ben kendi telefonumdan kocamın Halkbank mobil hesabına gıriş yapsam ona bildirim gidermi çok harcama yapıyor ve bana ne yaptığını asla söylemıyor ben giriş yapsam ona bildirim gıdermı
papatyam-34 hayallmom bence gider çünkü sosyal medyada bile Farklı telefon girişi olunca direk bildirim gidiyor ki bu banka güvenlik olarak daha yüksek bir şey ben gider diye düşünüyorum
Naz_ve_annesi hayallmom Evet gider zaten eşinizin telefonundan onay vermeniz gerekir sizin giriş yapabilmeniz için
melegim71 hayallmom gider canim omay ister kendinden aksam eline alabilirsen telefonunu anca oyle siz gorup silerseniz olur
hayallmom papatyam-34 evet şifresini biliyorum tesadüfen öğrendim tc si var bende ama evde degılım şuanda ve hep harcama yapıyor bende acaba nereye harcıyor bu adam diye düşünmeden edemiyorum soruyorum soylemıyor bana anca eve gıdınce halledeyım bayram zıyareti için ailemin yanındayım şehir dışında on gün daha bekleyecegım artık
hayallmom papatyam-34 evet şifresini biliyorum tesadüfen öğrendim tc si var bende ama evde degılım şuanda ve hep harcama yapıyor bende acaba nereye harcıyor bu adam diye düşünmeden edemiyorum soruyorum soylemıyor bana anca eve gıdınce halledeyım bayram zıyareti için ailemin yanındayım şehir dışında on gün daha bekleyecegım artık
papatyam-34 hayallmom Söylememesi de çok değişik ailesiniz sonuçta giderler belli sizinde bilmeniz gerekiyor belki arkadaşına borç veriyordur size demek istemiyordur ya da size hediye bir şey alıyordur sürpriz olsun diye de demiyor olabilir 🤔
hayallmom papatyam-34 hediye alması imkansız birsey borç verdim dese birsey demeyecem ki soruyorum sen ne yapacaksın karışma borşver dıyıp geçiştiriyor beni sürekli bende haliyle merak ediyorum
hayallmom papatyam-34 Tosbikkkk nereye harcıyor diye merak ediyorum dün mesela aradı bana acil yolla bende yok dedi neden dedim boşver diyor söylemiyor
Dmt-01 hayallmom halkbank başka telefondan giriş yapılmıyo tek telefondan giriş yapılıyo normal halkbankın internet sitesinden bakabilirsiniz ama ozaman da telefona şifre gider
hayallmom Tosbikkkk w Tosbikkkk arkadaşlarına veya ailesine yolluyor olabılır ki ben buna kızmam laf etmem yani benden saklaması beni rahatsız ediyor o söylemiyorsa bari ben biliyim diyorum