Saretiryaki Kızım 9 ay 7 günlük iki gecedir yarım saate bir uyanıyor. Bide çığlık çığlığa bu ne olabilir diş mi atak mı gündüzde çok huysuz herşeye ağalama modunda 🥲🥲
Saretiryaki Saretiryaki atak batak diş ne zaman biticek dört dişi var hiç öyle olmamıştı köpek dişleri çıkıyor sanırım bide ön dişler çıkmadı yan kesiciler var doktora sormalı mıyım çoğu normal diyo ama
Asyaveannesi04 Saretiryaki 18 aylıkdan bildiriyorum bitmiyor🤦🏻♀️😅 gece salonda yattık artık ağlıyor, uyanıyor azı dişlerimi, sıcaktan mı, uykusuzluktan zombi gibiyim
Moommmses Saretiryaki 9 ay 14 günlük, 9. Aya girdiğimizden beri sürekli aglak ve mızmız hiç böyle değildi. Sürekli kucak istiyo, sürekli meme, dışarı çıkarken agliyo,banyo yaparken agliyo. WC bile giremiyorum. Gece zaten sürekli memede. Delirmeme az kaldı
Saretiryaki Asyaveannesi04 yaa deme büyüdükçe azalır diye düşünüyodum ama artık umudum kalmadı bazen bunalıma giriyorum 🥹
Asyaveannesi04 Saretiryaki ayy deme öyle büyüdükçe azalmıyor ama öyle tatlılar kiii, gülüşü, sarılışı, öpüşü, oyun oynayışı Rabbim sağlık versin tüm bebeklere 🌸
Saretiryaki Asyaveannesi04 ya tabiki öyle ama hepimiz bu duyguları yaşıyoruz yaşamıyoruz desek yalan olur