AviL06 İnternetten kendime birkaç sipariş verdim eşim de sağolsun hiçbir zaman alma etme demez. Yine de içim buruklastı ona da güzel bir şey almak istiyorum. Yıldönümü, doğum günü, özel günler eşiniz için aldığınız veya yaptığınız şeyleri söyler misiniz bana da fikir olsun 🌹
ruveydaensar AviL06 oyun konsolu 😅 , kitap , saat , tişört , ayakkabı,tornavida seti , matkap 😂, çalar saat , tıraş makinesi , parfüm ..bu zamana kadar aldikalrimdan 🤷🏻♀️
AviL06 ruveydaensar ahh oyun oynamaya vaktimiz olsa keşke 😅 bebek ikimizi de yoruyor 🤦🏻♀️ saat ve cüzdan koleksiyonu var adamın 🙈 ben de size fikir vereyim o halde ben de şey yapmıştım. Doğum gününde doğduğu günün takvim yaprağını çıkarttım altında bir söz ekleyerek sonra ahşap çerçeveyi boyayıp ona koymuştum 🤭 bu tarz anlamlı bir şey de olabilir çünkü tişört falan çok klasik olmaya başladı 🙈
AviL06 Birdurummuvar 1 depo yakıt güzelmiş ama araba altında sürekli nasıl sürpriz yapılır ki hem ev hanımıyım ha kendisi almış ha ben almışım 😅 böyle kullanılacak veya anlamlı hediye düşünüyorum 🤔
Birdurummuvar AviL06 eğer kendi harçlığından vereceksen bence çok sevinir 😂 ve güzel bir anı olur. Eve gelince seninle bir yere gidecez süpriz de benzinliğe kadar benzin istasyonu demeden yolu tarif et oraya gelince de parayı yada kartı uzat fulle de bak herkese anlatacak eşin 😂😂
ruveydaensar AviL06 romantik bı eşiniz varsa çok hoş 🥰 ama benimki gibi pragmatist bı eşiniz varsa en iyisi matkap işte 🤷🏻♀️😂