Asumanttt Yenidoğan bebeğim 12 günlük gece beslenmelerinde kaç dakika emmesi gerekiyor en az? 10 dakika emiyor uyuyakalıyor yeterli mi acaba..? Birde henüz doğum kilomuzu yakalayamadık
Adenveannesi Asumanttt 10 dk çok az 2 saatte 1 en az yarım saat emmeli mutlaka uyandırın topuklarını sıkın yada çenesinin altına dokunun uyanır
Humeyrakeskin Asumanttt kiminin sütü yarıyor ama doğum kilonuzu yakalayamadıysanız uyandırmanız gerekiyor topuğunu sıkın burnunu sıkın bir de sarılık olmaması için bir en fazla 2 saat ara verin ben 1 saat arayla emzirmiştim sarılık olmamıştı. Bu arada sarılık olduysa da uykuya meyilli oluyor bakmanızı öneririm ❤️
Gktg1 Emerken bırakınca çenesini elleyip uyarıyordum ben devam ediyordu emmeye ☺️ yoruluyordur oyüzden uyuyakalıyor canm benim minicik daha☺️
Dimplesbaby Benim oğlum 13 günlük gece 2 saate bir uyandırıyorum altını açınca uyanıyor ancak 20 dk falan emsin diye uğraşıyorum
Aysenurozdmr Bi uzmanın yazısında okumuştum bebek karnı doymasa uyumaz diyordu demek ki 10 dk da uyuyacak kadar karnını doyuruyor çünkü bizde öyleyiz 39 günlük olduk bir de sütüm ilk başta tazyikli ve fazla geliyor ve 10 dkyı aralıksız emiyor