Prenses_dzce Kızlar doktor kilo alımı iyi mama vermeyecek sin deedi ama benim sütüm yine gitti resmen çocuk ağlamaktan uyumuyo nolurrrrr akıl veeriin birşey söyleyin bana:(
Asel_leyLa Prenses_dzce banada öyle dedi kızım 3 aylik ama sütüm yok yetmiyor ozaman daha stres oluyorum mamaya devam aç olmasından ıyi ağlıyor neyapabilirizki
Torsu Prenses_dzce benimde emme saati 2 saati bulunca sütüm oluyor ama yarım saat sonra isterse olmuyor o zaman mama da veriyorum
Azizefe Prenses_dzce mecbur mama vereceksin maa kendin içinde süt yapan şeyler ye ic mamani hazla yaninda tut önce emzir sonra mama ver sürekli emzirmeye calis saatinde bekleme hemen gelir sütun
Mom_babyy Prenses_dzce bebeğini en iyi sen tanırsın bana doktor kilo almıyor günde 4 5 defa mama ver dedi vermedim bol bol emzirdim ve çokta iyi kilo aldı sende bebeğine göre davran derim
Selamcanim Prenses_dzce çocuk açlıktan ağlayıp uyumuyorsa mama vereceksin. Neyin aklını istiyorsunuz. Yazık değil mi o bebeğe?
Prenses_dzce Selamcanim biz bilerek aç bırakıyoruz ya hiç akıl yok bizde çocuk içmiyo mama icmiyoooooo
Selamcanim Prenses_dzce o zaman kilo alımı iyi mama vermeyeceksin cümlesini kullanıp bilerek mama vermiyormuş gibi algı yaratma. Deki çocuk mama içmiyor napılabilir.
Deletedmom_68 Prenses_dzce canım bebeğin 1 aylık mı? gazından dolayı uyumuyor olabilir veya sıcaktan falan ağlıyor olabilir
Deletedmom_68 Deletedmom_68 sen memelerinin şişmesine bakma sık sık emzir kilo aşımı iyiymiş, çişi de iyiyse her ağlamayı açlığa yorma