Beste56 Bebeğim 4aylık ve bazen uyanıkken kucağımdayken bütün vücudu titriyor hastaneye götüreceğim zaten ama bu sık sık olmuyor böyle bişey başına gelen varmı
Fatime98 Beste56 benim bebemde oluyodu gecti gotdi.sebebini bilemedim.ogrenirseniz yazmanizi cok isterim🌼
Pattoss Beste56 iki sefer bizimde basimiza geldi instada takip ettigim bikac doktor var cok sik degilse normal diyorlar ama icinizin rahat etmesi icin yakalayabilirseniz videosunu cekip doktora o sekilde gosterebilirsiniz bence
Sinem029 Beste56 benimde bebeğim 4 aylık bizdede sıçrama oluyor doktora sordum sezeryan doğumlarda genelde oluyormuş çünkü bebeği anne karnından birden çekip aldıkları için bebek korkuyormus savunmasız olduğu için benimde doğumum sezeryan buna bağlıyorum bende
Beste56 Sinem029 sıçrama gibi değil işte bildiğin bütün vücudu titriyor anlam veremedim iki kere oldu Bi daha olmadı Bi daha olursa direk hastaneye gideceğim zaten
Ozerbusra 4 ay 4 gunluguz nadir de olsa oluyor birseyden korkuyor yada heyecanlandigi icin olabiliyor. Ben takip ettim bizimkisi ozellikle heyecanlandigi zaman oluyor