Kamiledefne Bebeği Egzama olan sonrasinda geçen anneler nolursunuz yardım ediiinnn😔 bu illetten nasıl kurtuldunuz?
Bereninannesi Kamiledefne benm kızımdada var ama egzemamı temrıyemı anlamadım henüz doktora da gidemedm ne yapmam gerekiyor bilmiyorm bende sizi gibi cevapları beklıyeym
Modies Kamiledefne hamaten pomat sürdük 1 haftada geçti. Egzama olmasının sebebi kustuğu zaman derisine gelen yerleri silsek bile işe yaramıyormuş. Hergün de banyo yapıyoruz
Anneumudu Kamiledefne canım benimkinde var ara ara tekrarlıyor doktora götürdüm şurup ve krem verdi 3 günde iyileşti iyileştiğinden bu yana cok tekrarlamadı ama bol bol nemlendirmek gerekiyormuş
Ahsenmasal52 Zamanla geçiyor babe nemlendirici kullanın çok iyi geliyor fiyatı biraz yüksek ama malesef .. benim kızım çok kötü hale gelmişti 10 günde bir cildiyeye giderdik yapma krem ile babe vermişti şimdi 18 aylık tamamen kayboldu sayılır
Kamiledefne Anneumudu çocuk doktoruna mi gittiniz? Biz 5 gün hipokort kullandık ama tekrarladı. Mustela nemlendirici krem kullaniyoruz ama tekrarladı ve yayılıyor. Hangi krem ve şurubu kullandınız ve bebeğiniz kaç aylık acaba?
yamac0608 Kamiledefne hangi şehir de yaşıyorsunuz Ankaradaysa çaresi var beni bir aktar kurtardı yaptığı kremle her derde deva valla sürdüm diğer gün söndü ikinci sürüşümde gitti tekrarladıkça sürüyorum gidiyor.
Loran Kamiledefne canım benim bebeğimde 5 aylık biri öpmeyi versin direkt çıkıyor egzama doktor bize krem verdi sürünce geçiyor kendi doktoronuza danışın isteseniz kremi adı travazol
yamac0608 Cisem_25 Keçiören gazinoda benzinlik var evkurun orda çağrı baharat diye geçiyor orda yaptırdım.
Ladymom Kamiledefne bizde de yeni başladı gıda alerjisi açısından doktor mutlaka baksın bize hemetan ve zinco verdi hangisi işe yarara dene dedi. Bir diğer doktorda linola krem önerdi pahalı diye ben önce ucuz olanları deniyorum. Geçmez ve yara olursa 3 günlük kortizonlu krem kullanırız dedi.
yamac0608 Cisem_25 iyi canım arada yüzün de beliriyor sürüyorum hemen geçiyor adam da söyledi belli yaşa kadar tekrarlar diye ama çok iyi krem bez markası değiştirdim pişik gibi oldu sürdüm kremi onu bile geçirdi konağı çoktu sürdüm bir kere de geçirdi
Cisem_25 yamac0608 İki aydır denemediğim ürün kalmadı hiçbiri çare olmadı. Son çare sizin dediğiniz kremi getirteyim, inşallah şifa olur. Tekrar teşekkür ederim.
yamac0608 Cisem_25 çok memnun kalacaksınız emin olun hiç aksatmayın gidin alın ben Antalya’ya getirttim ordan
edashh Kamiledefne mustela yağıyla geçirdim doktorun verdiği şeyler bi kaç günlük geçiriyor sürekli yagladım 8 Aylık olduk geçti şükür artık olmuyor