1Cicianne Anneler benim oğlum 2 bucuk aylık sadece mama ile besleniyor 60 ml içiyor doğduğundan beri nasıl artıracağım bunu kabul etmiyor dha fazlasını ama artık 120 ml kadar içmesi gerek tam yarısını içiyor nasıl alıştıracağım lütfen fikir verin
serennn10 1Cicianne 120 ml içmedi gerekiyor değil benim oğlum 5.5 aylık gün içinde 120 ml anca içiyor doktorumda normal olduğunu söylüyor
Merveio14 1Cicianne tek seferde 120 ml e takılmayın bence, hem doktorunuz Mu söyledi bunu? Acıkırsa yeniden ister zaten. hem artık 2.5 aylıktan Sonra 4 saate kadar tok kalabiliyorlar Kilo alımı güzelse zorlamayın bence.
Buket57 1Cicianne canım benim kızım da 2 ay 10 günlük hem anne sütü hem mama alıyor bazen 60 bazen 90 bazen 30 canı nasil isterse öyle içiyor fazlasını diliyle itiyor zaten :) kilomuz 6850 boyumuz 60 cm.
1Cicianne Merveio14 4 saat tok kalmıyor 2 saatte bir veriyorum 120 ml içse 4 saat tok kalsa daha güzel uyku düzeni de kurabilirim
Niihhaann Kilosunu 15 le çarpıp bir öğünde kaç cc besin alması gerektiğini hesaplayabilirsin diyor bize doktorumuz. Ayına göre değil kilosuna göre bakmalısınız
Ilkbebek 1Cicianne ben de meme ve mama ile besledim 2 aylik bebegin 2 saatte bir acikmasi normal. Siz onu 120 versenizde bu surecte gene acikacak bir faydasi olmayacak. Aksine mide kapasitesini buyuteceksiniz bosuna. Doktorunuzun kontrolunde cc leei verin. Ben de hep panik haldeydim zamaninda
Almila30 Buket57 masallah kilosu cok iyi. Benim kizimda 2 ay 5 gunluk 4500 kilo. Bende hem anne sutu hem mama veriyorum Mamayi her emzirmede mi veriyosunuz
Minelinannesii34 Aaylinnnn bizde 4 ay 26 günlüğüz 15 gündür deliricem nerdeyse 120 zorluyorum yok 4-5 saat sonra 30 cc bile içmiyor
Poyrazin_annesii 43 günlük 120 içiyor ve doymuyor ağlıyor. 3 saatte bi verıyorm ama okadar beklemıyo bıle
Lutfiye_yangoz 1Cicianne kızım 4 aylık 120 ml içmiyor hala. kilo alımı da ayda Bir kilo alıyor.istemeyince artırmadadim
Gulden-yilmaz 3 ay 18 günlük 62cm 7250 kilo hem anne sütü hem mama kullanıyoruz. Anne sütü içtikten 3 saat sonra 150 CC mama veriyorum bazen içiyor bazen 125 CC ye kadar içiyor geri kalanı bırakıyor. Bence çocuğunuz ihtiyacı olanı kadarını tüketiyor. 🫶🏻💫
Minelinannesii34 Aaylinnnn bizim uzun süredir Böyle ama atak olduğunu düşünmüyorummama inşallah öyledir ve geçicidir