Rozalinda Bir bu kalmisti basima gelmeyen bu da oldu. Ögretmenim. Okullar kapandigi gun fark ettim. Hemen bit sampuani alip kullandim. Gecti sandim. Bi kac gun once bi baktim yine sirke. Sampuan bitti sabah aksam yikamaktan. Simdi bi de limon sürdüm kafayi yiyecegim ya bunlar nasil gidecek. Yurtdisindayiz bi de suan burda varmidir bit sampuani bilmiyorum. Basina gelen var mi ne yapabilirim evde.
Sorusormomm Rozalinda bunu okuyunca saçından tut ayağıma kadar kaşındim ilk okulda bende bitlenirdm hep annem kafama vura vura saçlarıma bakardı hayır niye vuruyorsun kafama 😃
gkbyza Rozalinda annemin bi şişe kolonyayı döküp döküp krepe tarağıyla beni ağlata ağlata saçlarımı derisinden ayırırcasına taradığı günler geldi aklıma 😅
gecekusu_- Rozalinda saçlarınızı boyatın boyalı saça gelmez diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama genelde bite yakalanan kişiler öyle yapıyor
Umutluluk 😅😅 güldüm ya ,eskiyi hatırladım ,küçükken biz bitlenmiştik bit şampuanı köyde Yoktu teyzem bizi gaz yağı ile yıkamıştı Allahtan ateş almamışız 😅
Rozalinda Alfonso ya ben onu kullandim zaten paranit demi. Onun sampuani ama sprey degil. Eczaci onu vermisti en etkili bu diye. Ben de ona inanamiyorum. Sampuan bitti bunlar bitmedi
Alfonso Rozalinda ben sampuanını kullandım gecırmedı. Tek basına sprey kullandım inanın bitirdi bıtı. Ik7 ay6 boyunca ugrastık bu bela ile.
AngelMotherr Rozalinda evde kendiniz boyatin saçların ne renk ise o şekilde boyat omre falan gerek yok yani
Demoo Rozalinda askim kendin al boya dip boya yap yada kina hangisini tercih edersen kuafore gidince kesmez millete gecer diye bi de cozum olmaz
Ayferde Rozalinda öncelikle kesinlikle benzinle yıkama gibi bişey yapma çok tehlikeli boyamaya gerek yok bende okul zamanlarımda okul arkadaşımdan almıştım bit ilacı ve sarı tarak var bi tarafı kalın az bi tarafı ince sıkı dişli o ince tarfıyla saçından ayıklayabilirsin 1 haftada kurtulursun
Ddmbdm Saclari önce boyayın sonra düzleştirici ile en az 180 derece olmak üzere ince ince tutamlara ayırarak duzlestirin sirke bit hepsi ölüyor o sıcaklıkla :) düzleştirici çok önemli ve basit bir yöntem mutlaka deneyin
Ddmbdm Alfonso önce boyicaksiniz bitler ölecek kalan sirkeleri de düzleştirici yakacak öldürecek o şekilde kurtulacaksiniz