[silindi] Selam arkadaşlar sınava gireceğim online ama İngilizceden hiç anlamıyorum bana yardım edermisiniz derslere çalışıyorum gene anlanmiyorum
tineanigra [silindi] buradan nasıl yardım edebiliriz ki ? İngilizce için uygulamalar var cambly gibi oralardan eğitim de alabilirsiniz
ssunacicek Benm iyi aslnda ama soz veremiyorum bizimki biraz huysuz vaktim olurmu yaparim derim Yapamazssam ayip olurrr
ssunacicek [silindi] benim bebe hiç durmyo ama siz atın ben suan hazır eşim yanı dayken yapim yapamazssam yani eşime işe gitcek yetişemezzsem haber veririm olurmu
ssunacicek [silindi] instadan bul beni ordan at sifreni falan istersen ssunacicek ( suna çiçek diye aratırsan cıkarım bitomda eğitim bilgilerim falan yazıyo ordan anlarsın
[silindi] Avera instgraminiz varmi sinav süresi kisitlida hemen bundan resmi yüklemeye ugrasirsam yetiştirmem 20 soruya 25 dk veriyolar
ssunacicek ssunacicek instadan bul beni ordan at sifreni falan istersen ssunacicek ( suna çiçek diye aratırsan cıkarım bitomda eğitim bilgilerim falan yazıyo ordan anlarsın