Nazliiicn1131 İlk defa kullanacağım acaba kullanmaya başladığımız gün koruyuculugu varmi yoksa belli bi süre kullandıktan sonra mı koruyor ve ayriyeten bi önlem almamıza gerek varmi geri çekilme veya kondom gibi
Tugcesilam Nazliiicn1131 ben 6 sene önce onu kullanmıştım sadece hap kullanıyordum korunmuyordum bişey olmadı
HicisleriBakani Nazliiicn1131 ilk 1 hafta dikkat et denir ama baska bebek istemiyorsan kesin kararliysan, bence sen yine de hap + ek onlem seklinde ilerle cunku hicbir yontem yuzde yuz korumuyor
Nazliiicn1131 Aycnnnn 1 haftadan sonra bi yöntem kullandınız mı peki hamile kalmaktan korkuyorum çok 2. Çocuğa hiç hazır değilim
Aycnnnn Nazliiicn1131 hayır sadece saati saatine hap içtim 20 aydır kullanıyorum bı sıkıntı yaşamadım umarım sizde yaşamazsınız
FatmaKk Aycnnnn sadece hap mı kullanıyorsunuz yoksa hap + korunmamı Ve ilaç yan etki yaptı mı kilo alımı şişme vs.
Nazliiicn1131 HicisleriBakani evet zaten ilacına okdar düzenli içemiyorum çok unutkanlık var sizin dediğiniz gibi yapayim
mobesebesir suiseser emzirmeyi biraktiktan sonra kullanmaya başladım 3 aydır kullanıyorum ek olarak geri çekilme de yapıyoruz
Aycnnnn suiseser emzirirken cezerette kullandım emzirmeyi bıraktım 4. Aydan sonra başladım bebeğim şuan 20 aylık