Ogretmenanne24 Kızımın 2 yaşına basmasına 22 gün var ben bugün bi delilik yapıp tuvalet eğitimine başladım çok mu acele ettim kaç kere kıyafet değiştik klozete yetişemedik
tektanem Ogretmenanne24 gayet zamanında başlamışssın yengem ikizlerine başladı 2 buçuk yaşındakar ve kesinlikle erken başla akılları kestikçe daha çok zorlaşıyo vazgeçemiyolar diyo benümsiyolar bezlerinş bende 18 aydan snra yavaş yavaş alıştırma 20 aylık kesmeyi düşünüyorum bende
Wanderlust Ogretmenanne24 wc egitimi cok ciddi bir egitim cocugun kisiligini etkiliyor aya takili kalmaktan ziyade cocugun hazir bulunuslugunu takip edip ona gore baslamak gerek. Bazilari erkenden hazir olur bazilari gec cocuktan cocuga degisen bir durum zorlamamak lazim
betuuls Ogretmenanne24 benim oğlumda 15 gün sonra 2 yaşında. Ve sabah bizde bezini çıkarttık birdaha da bağlamadık. Defalarca üzerine yaptı 🥲lazımlıktan hemen kalkmak istiyor, kalkınca çişini yapıyor. Evi süpürüyordum 1 kez odasına koymuştum aynanın karşısındaydı hadi bakalım hem kendini izle hem çişini yap demiştim, yapmış 😅 nasıl ilerleyeceğiz birlikte takip edelim
Ogretmenanne24 Wanderlust zorlamıyorum suan deniyorum seyrediyorum baktım olmadı bi kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum
Ogretmenanne24 betuuls ayy çok iyi akıllı çocuklarım inşallah öğrenecekler etkilenmeden 😍olur edelim 🥰🥰
Bety betuuls lazımlığı banyodan çıkarmayın tuvaletin orası olduğunu bilsin ve klozete alıştırmak daha iyi lazımlıktan klozete geçişte zorlanmaması adına . Siz daha iyi bilirsiniz tabii ki 🌸
betuuls Bety teşekkürler ☺️ onu bende düşündüm ama oturmak istemiyor belki odasında daha iyi hisseder diye koymuştum, baktım ki farketmiyor banyoya koydum yine. Şimdilik klozet aparatım yok maalesef, o yüzden lazımlık ile başladık 🌸
betuuls Bety ne kadar sürdü acaba, bizim ilk gündü hep üzerine yaptı. Bezsiz uyuyor şimdi kaldırdım ama yapmadı bidaha kaldırmam gerekli mi sizce ☺️
Bety betuuls 15 gün çiş 1 ay kaka sürdü kafasına oturdu iyice . İlk 1 hafta hep üstüne haftı 2. Hafta da artık bana gına gelmişti 2 haftanda sadece 2 kez tuvalete yaptı zordu ilk başta . En baştan beri bezsiz yatırdım hiç kaldırmadım da şimdi çişi gelince uyanıyor yapıyor geri uyuyor
betuuls Bety çok şükür dün gece güzel geçti. Sabaha karşı kaldırdım lazımlığa yaptı çişini. Sonra uyanınca yaptı. Gün içinde de 1 kez üzerine yaptı şimdilik, inşallah kolay olur 😋 gündüz uykusunda ne yapmam gerekir sizce mesela çişini yapmadan uyudu zaten 1 buçuk saat flan uyuyor kaldırayım mı o zaman
Bety betuuls ben kaldırmayı doğru bulmuyorum çişi yoksa neden uykusu bölünsün bezinin yok çiş yapma Altına diye uyardım. uyanınca yapar nasıl olsa. Bide uyandırmayı beklerse kendi kalkamazsa gibi düşünceler dolanıyor aklımda 😂😂😂
betuuls Bety öğlen kaldırmadım altına yapmış 😀 gece 1 kez kaldırıyorum tuvalete yapıyor. Alışana kadar kaldırıp sonra kaldırmıcam dediğiniz gibi tuvaleti yoksa uyusun zaten. Mesela bende gece hiç tuvalete kalkmam. Öyle alışsın 😂
Ogretmenanne24 Bizde bi kere tuvalrtw yapabildik onun harici hep üstüne yaptı banyoda kriz yaşadık resmen ve kakayı normalde hiç aksatmadan hergün yapar bugün yapmadı o kadar meyve yemesine rağmen korktu mu ki
betuuls Ogretmenanne24 kakalarını yaparken çocuklar sorun yaşayabiliyorlarmış. Korkuyorlarmış gördüklerinde flan. Ondan olabilir belki. Benim oğlumda günde 2-3 kez yapardı şimdi 1 kez altına yaparken yakaladım öyle..