Simgetuna- Haffuse yani mukuslu kan mıydı şuan benim kafam çok karıştı zaten kafam iyi değil özür dileyerek soruyorum
Haffuse Simgetuna- mukusu onemsemiyor genelde doktorlar… sadece kan, diyetle gecmeyince, gerilemeyince, gastro.
Arvensimay Simgetuna- 1 ay surdu kacak yapmamaya calistim 1 aydan sonra kacaklar basladi 1 haftadir da gunluk yiyorum…
09dilek Mdorukkk ben vegan beslendimmbir ay ayriyeten kuruyemiş domates falan kestim alerji testi yaptırdık temiz çıktı artık cidden ne yapacağımı şaşırdım çok canım sıkılıyordu. Saldım herşeyi de yiyorum ne yapayım yesem de aynı yemesemde hatta yemeye başlayınca bir haftadır kan yok
Haffuse Simgetuna- istersen gasto.ya da gorününün… Diyette kacamak yapmadikca hic kan gormemen lazim.
Simgetuna- Mdorukkk bugün kaç kez ağladım bilmiyorum 2. Kakalı bez ikiside kanlı 3. Gün bugün yumurtayı keseli artık beynim çalışmıyo düşünme yeteneğimi kaybetmiş durumdayım.bizim bebek 5 aylık
Miray09 Karanyrs kusma refluden kaynaklı da olabilir. Anne sutu alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmaması normal kabul edilir. Test ise deriden yapıldı. Ama sonuç sağlam değilm.
Haffuse Meret aslinda o normal ya, ek gidaya da gecince agzinin kenarlari dokuyordu kizimin, birkac saat sonra sonuyordu… Dktorum normal olduginu soyllemisti, zamanla cildi de alisiyor… alerjik tepkime gibi buyuk bisey olmuyorsa, demiri aksatmadan devam et…
Mdorukkk Simgetuna- seni çok iyi anlıyorum. Bende öyleyim çok zor durum. Detaylı deri testi yaptırdın mı? İki hafta sonra gidip detaylı besinlere yapılmasını isteyeceğim sadece yumurta ve süte bakılmıs bizde
gulcansvml Simgetuna- doktorum 4 tüp kan aldı kaka testi verdik kakası mukusluydu kan yok perşembeden beri dün yapmadı mesela bana besinleri deneyerek kes dedi suan yumurta yemiyorum onu deniyorum sonra domates kuruyemiş deniz ürünleri tahıllar süt ve süt ürünü yasak bu çok bozuk oluyor