Rez Bilgeasill mide bulantısı için ilaç verebilirim dedi sadece vitamin demedi hiç sorayım bi teşekkürler
Mtbuaaa Busra_altsoy ben bayramın 1 günü öğrendim hala bekliyorum 6 haftalık falan diye düşünüyorum doktora gideceğim inşallah bakalım 😅
Mtbuaaa Busra_altsoy ilgi alanı neyse insanın o dikkatini çekiyor mesela benim ilgi alanım artık yeni hamileler shshah 😂
Busra_altsoy Mtbuaaa 😂😂nedenini bilmiyorum ama istedikçe kilo alır istediğimde veren biriyim ödem çok oluyor bendede varis bide hamileyken oldu inşallah gene zorlanmam
Busra_altsoy Mtbuaaa 😂😂benimde öyle vallah bugün post açmıştım hamileyim diye 😂hatırladınız beni galiba üzülüyorum diye korunduğum halde hamile kaldim🙄 sizinle aynı haftada olduğumu tahmin etmezdim 😂
Mtbuaaa Busra_altsoy bol hareket bol su hiçbir şey olmaz allahın izniyle Öğrendiğimden beri pilatesi bıraktım ama yürüyüş yapıyorum düşük hızdada olsa 30-40 dakika Kilo almamak için bildiğim tuşlara basmam lazım 😂
Mtbuaaa Busra_altsoy evet hatırladım hemen damlamıştım postuna anlamıştım aynı hafta olduğumuzu 😅 ilk çocuk kaç aylık
Busra_altsoy Mtbuaaa 😂😂😂ay valla 1 çocuğum tek var oturamiyorum bile😂 sinirleniyorum bazen sinir olunca da zayiflayabiliyor insan 😂😂😂