Gamzecn Oğlum bugün gözleri çapaklanmaya başladı açamıyor kızarıklık var anne sütü damlattım biraz ama başına gelen varmı
tomvejerry Gamzecn doğduğundan beri bizdede oluyor sürekli pamukla temizleyin bi kaç güne geçmezse göz doktoruna götürün damla yazar
Busranehirmila Gamzecn mikrop kapmış olabilir. Doktorunuza fotoğraf gönderin mümkünse. Genellikle bi damla var onu veriyorlar. Bir kere kullanınca düzeliyor ismini unuttum şuan. Benim kızım da 1 yaşındayken olmuştu onu kullanmıştık geçmişti
gurbetcimami Gamzecn dıştan içe doğru pamukla sil canım göz kanalları dar olduğu için tıkanıklık oluyormuş yeni doğduğunda bizde de olmuştu
Gamzecn tomvejerry şimdiye kadar olmamıştı böyle bişey 1 yaşını geçti göz nezlesi filan olabilir mi diye düşündüm de
ugurbocugu Gamzecn bizim de ilk kez geçen ay başımıza geldi. 7 aylıkken. Çay demi ile sildim sürekli birkaç gün sonra geçti
mlabuket Benim kızımda kışın sürekli olurdu gözü.. Hatta bir sabah çapak tan açamıyordu anne sütü kullanmayın sadece ılık çay ile temizleyin birde damla var şu an evde değilim adını hatırlayamadım onu maks 2 kere kullanınca geçiyor
Nurlanaaa Gamzecn 9gunluk kızım 3 cu gunden beri var.Suyu kaynatib ilitib siliyorum artik yok amma yinede doktora götürdüm damla yazdi iliq su ile silin bence
Lisatetik Gamzecn salgın herhalde biz ailecek olduk önce kızım üç yaşında oldu sonra eşim bana ve iki aylık bebeğime bulaştı doktoeun biri anne sütü damlat demişti denedim sonuç vermedi ama soğuk çayla sürekli sildim geçti
Lisatetik Gamzecn evet çayı demleyin soğuyunca temiz bi pamukla falan etrafını iyice temizleyin bizim öyle geçti