Almila0101 Kızlar koç burcu özellikleri neler nasil kişiliğe sahip olyolar cok merak ediyorum var mı tanıdıklarınız😂benım cevremde hic yok oyuzden bilmek ısterım benım kız koç burcu yükseleni akrep suan 3 aylık nasıl bi karaktere sahıp olcak acaba🙈😂
Sudemeda Almila0101 Koç Burcu bir kızım var sinirli inatci hep onun dediği olarak birde durduğu yerde durmuyor
Zikzak Bizde Koç burcuyuz sinirli ve inatci bizim kız ve çok titiz bulduğu herseye siliyor ıslak mendille aynı ben 😁😁
Ececiiim tombikbebe biz de aynıyız ☺️ bariz bi inadı var şimdiden belli oğlumun 😂 koç olduğunu duyan herkes geçmiş olsun diyor bana
yagmurkokusu_ Herkes yazmış doğru en belirgin özellikleri sakarlardıe kızım durduğu yerde pat küt düşüyor bugün otobüse binecektik merdivende 5 kere oturduğu koltukta 2 defa düştü dizleri kolları yara bere içinde 😂
eylulyagizmoms_ Almila0101 benimde oğlum 3 aylık koç burcu bende çok merak ediyorum genelde erkekleri çok zor karakterler oluyor diyorlar ama 😂
tombikbebe Benim kardeşim de koç burcu çok inatçı gerçekten ve asla kendi bildiğinden vazgeçmez hep burnun dikine gider ay ben kızardım ona böyle yapma diye çoçuğum da koç oldu neler gelecek başımıza bakalım
Myword En yakın arkadaşım koç ve asabi sinirli ama karakteri çok düzgün dobra bir insandır kızım da 2.5 aylık şuan pek anlamıyorum ama umarım siniri çok olmaz 😀
Gamzosgamzos Almila0101 benim annemle kızım koç ikiside 28 mart doğumlu ve o kadar huyları benziyor ki ikiside çok sinirli cesaretli canları tatlı degil birseyi uzattılarmı tam uzatırlar bitirmezler 🤣🤣