Karanyrs Biz3kisiyiz_ yeni anne mi 3 bebegım aslında yeni anne olunca ne oluyr acaba ne alakası var hem kılo problemli yapan ben deglm sohbet olsn dye açıldı yaptnz konsmalara bakın
Biz3kisiyiz_ oglumubeklerken evet ama o dönemler de bende merak ediyordum acaba ortalamaya göre nasıl bakabiliyor muyum acaba falan diye bi zaman sonra zaten onlarda salacak 😂 şuan taze her şey onlar için
Biz3kisiyiz_ Karanyrs ne diyorsun be abla gözünü seveyim be abi 😂 lehine konuşmuştum ama geri çekiyorum 3 çocuğun var hala bunu mu merak ediyorsun o zaman @oglumubeklerken evet haklıymışsınız
yusyuvarlak Profanne bize de aile hekimi demisti götürün diye oyuzden götürmüştük bizimki hiç birsey yemiyor
Profanne yusyuvarlak Hmm o zaman iyi etmişsiniz götürmekle ne dedi doktor vitamin takviye VS verdi mi
yusyuvarlak Profanne çölyak ve fmf den şüphelendi bizde sürekli gelen karin ağrısı da olduğu için test istedi çölyak için test verdik fmf yani Akdeniz anemisi ateşi içinde il saglik müdürlüğünden test icin randevu aldık beklemedeyiz