Damlatly Merveahmettoprak bizimde oyle dis çıkaran bebekler gibi salya akitiyo şap şap emiyo acikti saniyorum ama yok ellerini hiç cekmiyo ağzından
mervekb Merveahmettoprak 4.5 aylık olacak, 2 aylıktan beri iki elini birden ağzına sokuyor arada midesini bulandırıyor öğürür gibi yapıp çıkarıyor ama aynı devam.
gbkorkmazzzzzz 3 ay 11 günlük oğlum fütursuzca emiyor. Yetmiyor kucağımızda da emiyor her yerimiz salya 😂 ne zaman bitecek bilmiyorum
nurze01 Aynı durumdayız 2 ay 22 günlük. 10 gündür iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor uykuda bile yapıyor. Ağzı yüzü hep salya 🥲😂
Minikkualam Merveahmettoprak Benim kızda aynı o kadarken başladı şimdi 3 ay 25 günlük hatta bazen kendi dudağını bile emiyor özellikle gece uykusunda cook cook diye ses geliyor salyasından giydirdiğim herşey 5 dk geçmeden yakaları hep ıslanıyor 🙄😂
Selinkeskin Merveahmettoprak Merhaba benımde bebeğim 2.5 aylık mama veriyor musunuz sadece anne sütü mü ? Sorunuza cevap olmadı bılıyorum ben size sormuş oldum kusura bakmayın bende sadece emzırıyorum goguslerım yumuşak ve bebegım aldıktan sonra 5 dk emıyor sonra ağlamaya başlıyor bırakıyor devam ediyor falan derken zorla 10 dk emıyor
Merveahmettoprak Selinkeskin sadece anne sütü alıyor benimde göğüslerim çok yumuşak ama sıktığımda süt geliyor . Gazı olduğunda emmiyor sizin anlattığınızı gazı olduğunda yapıyor gazı olabilir