Topisko Selam kızlar. Kızım 19 aylık. Boya almak istiyorum. Aklımda mum boya var. Siz ne tavsiye edersiniz ? Varmı onerebileceginiz bir marka. Yada farklı bir boya çeşidi ? Teşekkürler şimdiden 🤭
Topisko Topisko fatih var birde bic marka var. Başka da crocs mu ne biri daha var. Bilen yokmu bacılar
Topisko Topisko hanımların dikkatine. Overlok makinesi ayaginiza geldi. Halı kilim yolluk paspas kenarına. Halıfleks kenarına. Overlok çekilir. 5 dakikada yapılır. Hemen teslim edilir
Deletedmom_109 Topisko kesinlikle carioca 👍🏻 ayıcıklı mum boyaları var süper👍🏻 2 sene oldu hala kullanıyor oğlum 🥹 keçeli boya seti de çok iyi lekeleri kesinlikle çıkıyor 👍🏻
2_anne_ Hiçbir bilgim yok gönderi görülsün diye yazıyorum. Benim postlarım da görülmeyince postlarda en çok gördüğüm isimleri etiketliyorum öyle görülüyor 😁
FatmaKrbkl Topisko ben parmak boyası da denemiştim fatih marka çok iyiydi, bi yere bulaştığında kuruyunca soyulup gidiyor ya da yılanınca çıkıyordu, onun dışında carioca mum boya ve keçeli kalemi çok güzeldi