Efulice Meme reddi yaşıyorum 3 aylık olduk hep sagmak zorunda kalıyorum sütüm azalmaya başladı sagım yapan anneler ne kadarda bir sagıyorsunuz ve kaç cc cikiyor sabahlari 80/90 anca cikiyor 3-4 aaat sonra sagsam da 30 cc
Papiii Efulice yani normaldede bu boyle bebim bildigim sabahlari zaten 90 cc kadar cikar sonrasida 30 anca olur
Azra41 Efulice bol su tukedin bide e bebekte bitane damla vardı unuttum ismini onu kulllanirsaniz güzel sonuçlar alırsınız 🥰
ssunacicek Efulice e bebekteki bestlak damla bide malt icecek var bende ise yarafi bitti smdi sutum azaldi yine bende sagiyorum attirmakmicin en fazla 30 yada daha az cikyiodu biniki gun oldu baslayalin 60 oldu bi kere 100 cikti smdi yien 60 kusur cikiyo deniyorum bende bsyler
Papiii Efulice Valla ben cok cabaladim artsin diye ama boyle oluyor bendede 1 ay oldu bile rezene cayida icdim,protein agirliklada beslendim amanilki 90 cc sonrasi 30-40 anca cikiyor sen bu yolunu bulursan banada soyle
Hilallhicrann Efulice bize de oldu kafayı yıyecektim ama mutlaka iyice acıktıgında emerdi . Zorlamayın sürekli teklif edin kabul etmediğinde Sağın 4 aylığız çok şükür tepinerek te emse emiyor 🙏
bsldkbklm Efulice şöyle bende kızımda yaşadım. 1. Ay sonunda başladı 2. Aya kadar devam etti. Baya zorlu bi süreçti. İnatla hep verdim ağlasada zorladım. Bazen emmeden uyuya kaldığı da oluyordu. Geceleri uyku arasında biraz daha rahat alıyordu. Ayakta emziriyordum yürüyerek zıplayarak ama bu sürede hiç mama da emzik de vermedim. Bi de bi yerde okumuştum o yüzden paketli gıda da yemedim bi süre makarnayı pirinci azalttım baya
Papiii Efulice ben bugün kontrole gitdim 2800le dkgan bebegim hastaneden 2650le cikmisdi.Simdi bugün o kadar sutumle 3450 olmus doktor gayet iyi dedi sanirim o sut miktari doymalarina yeterli oluyor umarim dahada bollasir artar emzirdikce artiyor sut
Bgtglc67 Ahhh aynı sorun bendede var şuan sabahtan n akşama kadar ememese sert olurdu şimdi boşboş emmiyo ağlıyor ağzıyla üflüyor ne yapacağımı bilemiyorum hep mama yiyor
Melovealp 3 ay 11 günlük aynı durumdayım,meme reddi napsam almıyor her yolu denedim,bende sağıyorum aynı çıkıyor emerek sakinleşiyordu oda kalmadı çok huysuz kaç gündür.
_Aaynur Bebeğim 1 aylıkken meme reddi yaptı, sağım ile başa çıkmak çok zor oldu. Plastik göğüs uçlarını denedim ve şu anda çok güzel emiyor, denemenizde fayda var
Efulice _Aaynur ilk silkonla emiyordur sonra biraktik normalde emiyordu şimdi hic emmiyor gece zar zor