Merveahmettoprak Sürekli emmek istiyor sıcaktan mı ne sabahtan beri uyumadı hiç ağlıyor huysuz ve emmek istiyor neden acaba ya
1Annevekizi Merveahmettoprak gaz sancısı olabilir canm. Aç oldugu icin değil aslında bir sorunu olduğunda sürekli emmek ister :/
martannesiii Merveahmettoprak gaz olabilir atak dönemi olabilir nasıl giydiriyorsun belki de sıcak geliyordur
Cylnn4520 Merveahmettoprak benimde kızım iki aylık huzursuz emmek istiyor emdikçe kusuyor sürekli ağlıyor uykusu var uyutyorum en fazla 20dk uyuyor gündüzleri galiba atak haftası diye düşünüyorum
gzmdasss Ayy bizde 2ay 17 günlüğüz bugün çok az uyudu yani uyku süreleri çok kısaldı yarım saat max. normalde 2saat uyurdu ağlama huzursuzluk falan yok ama çok sıcak ondan uyuyamıyor diye düşünüyorum
Mummyy20 Sabahtan beri bizimki de memede. Niye böyle anlayamadım çok yoruldum artık bundan. Böyle bırakıp nasıl işe başlayacağım bilmiyorum😢
BaharAsil 2 ay 18 günlük bizimki de uyumuyor asla uyutmaya çalıştığımda ağlıyor sürekli uyuttultan 5 dk sonra uyanıyor tekrar uyutuyorum en fazla 40 dk uyuyor