Yagmuryabaci41 Bebekleriniz kaçıncı ayda emekledi emeklemesi için destekleyici neler yaptınız kizlar ☺️
Securtymom Yagmuryabaci41 benim oğlum 5 ay döndü durdu dedim emeklemicek bu direk yürücek galiba ama 11 ayına girdiği gün birden emeklemeye başladı oynuyorduk teli koydum videoya alıyordum oynarken birden telefona doğru emeklemeye başladı ben şok 😂
redizepol1 Yagmuryabaci41 4 ay 20 günlük . 10 gündür sürünüyor az az gidiyor. 2 gündür de elini atıyor bakalım ne zaman emekleyecek 😶
Uffsananebeslk Yagmuryabaci41 Bizimki 8 aylık emekledi. Hala emekliyor ama ayakta durmayı daha çok istiyor su an 10 aylık.
FaaBu 8.5 aylıkken emekledi. Sürekli yüzüstü koyuyordum ve karşısına ilgisini çekecek şeyler koyardım. Ama her bebeğin gelişimi aynı olmuyor bazıları emeklemeden direk yürüyor mesela
Yagmuryabaci41 Securtymom bizim daha vaktimiz var ozaman demek ki internetten baktım 7 ay falan diyor emeklemek için şaşırdım bende ☺️
Ayaz6363 Benim bebeğim 5 aylıkken sürünüyordu 7 aylıkken tam emeklemeye başladı sürünerek bütün odaları geziyordu 🤣
Securtymom Yagmuryabaci41 her çocuk farklı oluyor canım ya abimin kızı 6 aylıkken emeklemeye başladı mesela ben ilk başlar çok kafaya takmıştım neden emeklemiyo diye doktora falan götürdük doktor emeklemeyebilir kilosu boyu yaşıtlarından ileri dedi ondan sonra saldım sonra bi baktık emekliyo 😊
Yagmuryabaci41 Securtymom bizimkide biraz kilolu bir bebek bende onuda düşünüyorum kilodan kaynaklı olabilir diye ama insan genede bekliyir ☺️
Cansu93 Bizimki 6 ay 20 günlük emekleme yok yere koyunca çok kısa duruyor karnının üstünde sonra ağlamaya başlıyor
Yagmuryabaci41 Cansu93 bizim ki herde falann duruyor sürünüyor geri geri gidiyor hatta ama emekleme yok işte henuz
Ayaz6363 Cansu93 benim bebeğim doğduğunda gaz problemi vardı sürekli yüzüstü koyuyordum hata gece yatarken bile yüzüstüydü ben onun için 4 aylıkken dönmeler başladı bizde ben öyle alıştırdım aslında 🙏
Securtymom Yagmuryabaci41 aynen insan emeklesin artık diyo ama inanki şimdi diyorum oğlum dönerken daha iyiydik ya çekmeceler boşaltmalar habire kafasını bi yerlere çarpmalar 😂