Oglusm 38 aylık oğlum evet yanlış okumadınız 38 aylık🤣 çevre baskısıyla tekrardan başladık insallah bu sefer başarılı olur ilkinde cok zorlandık ağladı yapmak istemedi ama bu sefer pes etmicem sıcaklarda alışsın istiyorum artık🥺
kenankaan Oglusm benim oğlan da 36 aylık inat ediyor hala beze yapıyor. Ben de bu yaz başlayacağım izin aldığım zaman.
ArsAyz Oglusm 5 gün sonra 38 aylık olacak oğlumla ve bezimizle sizi yalnız bırakmıyoruz 😂 2. günümüz ama hala en baştayız çok mutsuzum 🤦♀️
benkosarim Oglusm annem olsaydı şöyle bir yorum yapardı yavrum çok erken olmuş ilkokula başladığında bıraktırsaydın doğru zamanın ne zaman olduğunu anlamaz yaşlılar yaşlı demeyeyim de geri kafalı diyeyim anne de bebekte hazır olmalı kolay bir süreç değil Allah kolaylık versin 🙂
Oglusm Her gören aaa bu hala bezleniyormu alıstırsana kocaman olmus cart curt sözlerden bıkkınlık geldi🤦♀️
kenankaan Oglusm aynen kendi de rahatsız memnun değil. Çok konuştuk çok anlattık. Gittim güzel külotlar aldım heves etsin diye. Giyip geziyor hoşuna da gidiyor. Ancak ısrarla çişini kakasını söylemeyip altına ediyor 😑
Skannesi Oglusm malesef yanlız değilsin 35 aylık kızım bizde 2.günümüzdeyiz ama lazımlık ve tuvalet dışında her yere çişini yaptı. Ve çişini yaparken ağlıyo bağırıyo korkuyo. 26 aylıkkende denemiştik ama travma olmuştu 3 gece uykusunda ağlıyodu uyandı hep.. Mecbur pes ettik kızımla. Bu 2. Denememiz