tekbasimabakiyorum Neredeyse 5 aylık olacağız, gündüz uykularını sadece kucağımda uyuyor. Bir tek gece temassız uyuyabiliyor. Gündüz kucağımdan bıraktığım an uyanıyor, sonra da çok huysuz oluyor. Nasıl bir yöntem izleyebilirim?
Deletedmom_79 tekbasimabakiyorum her zaman işe yarayan bir yöntem yok bizde de rostasyonlu süreçler oluyor ama aranıza bir uyku arkadaşı ya da bir oyuncak almaya başlayın. Kademeli olarak uykuya geçerken kendinizi çekip ona dokunmasını sağlayın. Buna kendi üstünüzdekini çıkarıp oyuncağa sarmalayarak da yapbilirsiniz. Dediğim gibi her zaman işe yaramıyor ki biz 6. Ayı koala gibi yaşadık inanılmaz geriye attı kendini uyku olarak. Şuan 7. Aydayız en azından bensiz uykuya devam etmeye gerisin geri başladı. Bu arada uyku arkadaşını sadece uyku zamamı görsün ilişkilendirme amacıyla. Uykularınıza müziği de ekleyebilirsiniz, açın bir alalede liste o çalarken eşlikçiniz olsun. Zaman zaman uykuya direndiğinde direkt açıyorum ve sakinliyor.
Zelal-22 Videodaki gibi yumuşak bir beze sütünüzden birkaç damla sürüp uyku arkadaşı olmasını sağlayabilirsiniz 😊