Birminiginnannesiii Merhaba kizlar bebekleriniz kaç aylıkken yürümeye başladı biz 11 ay 15 günlük olduk hala emekliyoruz arkadaşımın bebeği benim bebisten iki gün küçük onu yürürken görünce iç geçiriyorum acele mi ediyorum 💕🥰
nazlimom_ Birminiginnannesiii 18 aya kdar normal yürümemesi bizimki doğum gününde 5-6 adım atmaya başlamıştı şimdi 15 aylık tam anlamıyla yürüyor düşe kalka yürümesi 3 ayı buldu😂 kuzeniminde kızı 16 aylık onunkide tutunarak kalkıyor yürümeye korkuyormus oda üzülüyor yürümüyor diye
Aslananne1 Birminiginnannesiii 12 aylıkken emekledi ve koltuklara tutunup kalkti 1 yaşına basınca şimdi 13 aylik hala adım atmıyor yürümüyor
Birminiginnannesiii nazlimom_ yaaa ay kıyamam kuzuma ilk oğlum on aylıktı düşe kalka yürüyebiliyordu ya ben heralde hemen olsun istiyorum 😂🥰
nazlimom_ Birminiginnannesiii valla bende istiyodum yürüsün diye ama şimdi hayat daha zor koltuklara çıkıyor dişarda alıyo başını gidiyor cok yorucu 😂
Birminiginnannesiii Irmakmelegim benim ilk oğlum gibi her birinin huyu farklı olunca işte Dört çocuğum var hala tecrübesizlik mi denir fevrilik mi hemen olsun istiyorum sanırım