Yeniannee21 Travel sistem bebek arabası almıştım bebeğim 4 aylık olmak üzere hala puset takılı ve onunla geziyoruz ancak onun katlaması zor ve arabaya sığmıyor. Ne zaman diğer kısmı kullanabilirim
MinikPandam_ Yeniannee21 biraz daha oturmaya alıştığında diğerine geçin derim biz 5 aylık falandik geçtik
ruveydaensar Yeniannee21 aslında yatış pozisyona geliyor travel sistem . Emin misiniz öyle olmadığına ? Değilse de uzun süre oturamaz daha 4 aylıkmış. Pusetin arkasına yastık koyup biraz daha dik oturtabilirisniz kısa bir süreliğine
tekbasimabakiyorum Yeniannee21 destekli oturmaya başladıysa kullanabilirsiniz. Bizimki 4 aylıkken başlamıştı. Şu an 4 ay 25 günlük. Baston pusete geçtik
Yeniannee21 Defnecik23 benim arabam yatırılanlardan değil dik oturur pozisyonda olandan şuan görsel ekleyemiyorum ama umarım anlatabilmişimdir😬 oturabilir mi, herhangi bir skıntı olmaz mı beli boşluğa falan girmez mi
Defnecik23 Yeniannee21 travel sistemler 3 kademeli oluyor. Yatmadığına emin misiniz. Eğer öyleyse bebek oturana kadar koymayın
Sevoinci Defnecik23 ya benim bebiş bir aydır oturuyor destekli tabi ki 5 aylık olacak pusette çok sıkılıyor hep etrafı izlemek istiyor ben de büyük olana geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ne zaman geçiliyor acaba
Yeniannee21 Defnecik23 alırken yatış özelliğinden bahsedilmedi ama videolarını izleyeceğim. Kraft bliss almıştık
Defnecik23 Sevoinci zaten arabalar dimdik olmuyor madem oturuyorsa bebek arabasında oturur sorun olmaz