Ayselisali Kizlar 3 aylik kizim var gece gündüz uykuda emerken surekli terliyor sizce neden üzerinide cok kalin giydirmiyorum oysa bilemedim yasayan varmi ayni seyleri
MustafaEreninAnnesi Ayselisali 4 aylık oğlum da aşırı terliyor durduğu yerde terliyor öyle ayakları falan da çok terler, babası da çok terliyor amcası da amcasının çocukları da doktora götürmedim genetik sanırım bizde 😌
Seren-karan Ayselisali 4 aylık oğlum gece 3 4 defa üst değiştiriyorum sadece atletle yatırmama rağmen
evhamliana Benim oğlum da çok terliyor durduğu yerde bile. Ne yapacağımı şaşırdım günde 52362 kere üst değiştiriyorum 🥲
evhamliana Hyl-kbr1501 şimdi bir de çok terlediğinden az idrar yapmaya başladı korkuyorum sorun olcak diye. Sizde de var mı aynı durum
heygorl Benim bebeğim de aynı. Doktorum beyaz tenli bebeklerde çok terleme olduğunu ve genetik olduğunu söyledi. Yine de bir doktorun görmesinde fayda var, d vitamini eksikliğinde de olabiliyormuş
MustafaEreninAnnesi heygorl benim oğlum da beyaz tenli ve babası amcası kuzenleri de çok terler genetik o zaman