AylizBuglem Kızım 6 aylık ek gıdaya başladım bebe bisküvisini yoğurtla vermek istiyorum ama bisküviyi rendelesemde katı kalıyor erimiyor yani ne yapabilirim erimesi için
CaninannesiCemre AylizBuglem Blenderdan geçirip,yoğurda katıp verseniz nasıl olur ,fikir yürüttüm sadece 🤔
Deletedmom_68 AylizBuglem ıslatabilirsiniz ama bebe bisküvilerini sonra sonra belki arada verin bence. daha bir sürü yumurtası yoğurdu peyniri meyvesi sebzesi bakliyatı eti var sırada. bisküviyi de suyla ıslatıp yumuşatabilirsiniz
Annababy AylizBuglem Bebe bisküvisi yerine muzlu yoğurt, tahinli yoğurt, cevizli yoğurt, salatalıklı yoğurt deneyebilirsiniz. İlla ben bebe bisküvisi vereceğim diyorsanız ıslatıp 5 dk beklemeniz yeterli.
Deletedmom_110 AylizBuglem kuzu onu zorda kaldığında yap Elma muz püre yap ver ayrı yoğurdunla bugün ardıç bey onu yedi makarna lütfen den bebek irmiği aldım 1 tatlı kaşığı pişirdim elmayla dün onu yedirdim
AylizBuglem CaninannesiCemre o fikri bende biliyorum ancak Yoğurtta erimediği İçin katımsı kalıyo o yüzden sorma gereği duydum
Beril4226 Bebe bisküvisini kendiniz yaparsanız daha sağlıklı ve yumuşak oluyor.Hazirlara güvenemiyorum ben sizede fikir olur🙏