Busra_altsoy leyla23 içim rahatladı az da olsa 🌼 bebeğimi emzirmeye devam ediyorum emdiği kadar emsin
Dpr Busra_altsoy emzirmeye devam edebilirsin hiçbir sorun yok bence arkadaşım diğerinin doğumuna 1 ay kalana kadar emzirdi
Busra_altsoy Dolores bilemiyorum gerçekten içeri bosalirken patladı prezervatif hiç patladığını görmedim geçen ay patladı ve içeri boşalmış oldu hemen ayağa kalktım yikandim ama korkunun ecele faydası yokmuş 😶
leyla23 Dolores bizde bende korunuyodum eşimde, yine hamile kaldım, bence korkun😄 ay sinirlerin bozuluyor korunduğumuz halde hamile kalınca sinirden gülmeler geliyor
leyla23 Dolores kondomun koruyuculuğu 97% yani 100 çiftin 3ü kesin hamile kalır demekmiş, doğum kontrol hapınında 99% yaaani o hamile kalacak olan 1 kişi benmişim, 19 yaş küçük kardeşim var o kadar doğurgan genlerim var, salaklık bende anlamalıydım 😄😄
leyla23 Busra_altsoy ne diyom hem hap içiyodum, hem kondomla kornuyodu eşim 😄 2 çeşit yetmiyormuş 4 5e çıkartmam lazım
Mervee0227 Busra_altsoy oğlum 11 aylıktı 16 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde yani 7 aylıkken hamile kalmışım bilmeden 4 ay boyunca emzirdim ama sütüm pek yaramamıştı baya zayıflamıştı tekrar mamaya başlamıştım 13 aylık olana kadar da emzirdim hiç sıkıntı yaşamadım emmeyi kendi bıraktı çünkü sütüm baya azalmıştı çok üzülmüştüm şimdi herşey yolunda Doğumumu yaptım biri 19 biri 3 aylık olmak üzere İkisinide o kadar çok seviyorum ki biraz zor oluyor ama beraber büyüyorlar yakında beraberde oynayacaklar Öğrendiğimde çok korkmuştum ağladım kabul edemedim ama şimdi iyi ki doğurmuşum diyorum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Busra_altsoy Mervee0227 amin inşallah sizinde zor olmuştur ya benimki 14 aylik sizinkisi bebeğiniz 7 aylıkken ogrenmişsiniz zorlanıyor musunuz peki büyük bebek veya küçük zor aslında gazı faln oluyordur şimdi sizin bebislerinizi de Allah bağışlasın 😊
ikiaslanannesi Mervee0227 ay seninle aynı durumdayım nolur bana moral ver 😥😥😥 benimde oğlum 7 aylıkken hamile kalmışım. Şuan oğlum 9 aylık bende 11 haftalık hamileyim nasıl olacak nasıl yetisecegim diye aklımı kaybediyorum. Spiralle hamile kaldım bu arada 😕😕
Zlhaanne Busra_altsoy ben bı ara istiyordum fakat oğlum git gide zor olmaya başladı onun için gözüm korka oldu
Busra_altsoy Zlhaanne büyük konuştum 1 çocuk yeter diyordym etrafımdakiler getir beraber buyusunler dedi yok diyordum 1 tane yeter diye çok yoruyor zaten ikincisini hiç düşünmüyorum dedim başıma gelene bak😳
Zlhaanne Busra_altsoy ay aynı ben doğumdan çıktım sakin bir daha bana çocuk demeyin asla dedim ta ki geçen aya kadar acaba olsa mi dedim sonra oğlum sağolsun geri vazgeçirdi benim hamilelikte zor geçiyor her gün karından iğne vuruluyorum sizde artık kabullenin ne güzel ikisi bir büyüyecek sonra rahat edersiniz ☺️
Karansmomm Busra_altsoy rahmi uyarıyor diye emzirmeyi önermiyorlar birde hormonal değişikliğinizde olacak bence doktora danışın ihmal etmeyin
Busra_altsoy Karansmomm yarın doktora gittiğimde aklımdaki soruların hepsini soracam doktora ama üzülüyorum 🥺
Karansmomm Busra_altsoy üzülme Rabbimin bir bildiği var belki şifa olacak belki sizin rızkınız artacak öyle düşüm
Busra_altsoy Zlhaanne hamilelik çok zor ya doğum ayrı zor zaten bide çocuk bambaşka niye üzüldüğümü bilemiyorum kocama ters ters bakıp duruyorum 😅 inşallah zorlanmam başka bişey istemem 🙁 hamileliğim berbattir 9 aya kadar kustum günde 10 kezden fazla ilk gebeliğimdi oğlum gelişmedi yemek yiyemiyordum diye zayıf ve erken doğdu inşallah bunda öyle olmam
momy_alya leyla23 leyla23 canım hapla korunup hamile kalınıyor mu 😮 hangi hap bu aman Allahım uzak etsin hamileliği
Busra_altsoy ikiaslanannesi ay şimdi biz neyle korunacaz ki 😶 bende çok üzülüyorum 🥺 ama üzüldükce ağlıyorum vardır Allah’ın bı bildiği diyorum kendimi tutamayip ağlamaya devam ediyorum
Mervee0227 ikiaslanannesi bende çok korkuyordum ama korkma hiç ikisine de yetişebiliyosun emin ol kıskançlık olmuyor çünkü daha bilmiyor ne olduğunu oda küçük olduğu için ara sıra emzik alıp kaçmaları var oda olacak o kadar 😁 Emzirirken ikisinide kucağıma alıyorum birini emzirirken birinin kafasını okşuyorum Zaten küçük olan karnı tok gazı yoksa bırakıyorum kendi kendine takılıyor (bu arada ilk zamanlar kolikti) geçti şimdi çok şükür Büyük olanla oyun oynuyorum aktivite yapıyorum sürekli ikisinide gezmeye çıkarıyorum Bebek arabasına beraber biniyorlar 😁 Büyük oğlumun gece uykuları düzenli çok şükür gündüz uykularını da aynı saate denk getiriyorum iki saat annelik keyfi yapıyorum herşeyi düzene koydum yavaş yavaş Sağolsun eşimde çok destekçim oldu Sadece ilk bi kaç ay zor düzeni alıştırınca her şey yolunda gidiyor merak etme canım rabbım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
Zlhaanne Busra_altsoy sanırım rahat kolay gebelik yok başa gelen çekilir yapacak birşey yok Allah sabrinizi versin ağrısız sizisiz hamilelik nasip etsin
leyla23 Busra_altsoy spirali taktırmak için randevu aldım inşallah 3lemiş olacam 😄 vallahi sinirden gülüyom, millet nasıl ilk çocuğundan 10 sene geçmiş kardeş istedik diyip 10 sene sonra hamile kalıyorlar anlamış değilim, soruyorumda her önüme gelen öyle çiftlere soruyom artık sırrı nedir diye 😄 yok anam doğurganız genlerden geliyor