Mehmethan0920 Bebeğinizin gaz sıkıntısı için neler yapıyorsunuz? Benim bebeğim daha 40 günlük ve çok sancısı oluyor. Kakasını sıvı şekilde ve günde bir kez ancak çok zorlanarak yapıyor.
merveaselsultan Mehmethan0920 biogaia diye bir gaz ilacı var fakat devlet karşılamıyor 75 lira ondan tavsiye ederim ben faydasini cok gordum kızımda birde gunde bir kere 2 3 damla zeytin yagi icirebilirsin bizim cocuk doktorumuz oyle demisti arti olarak karnina zeytin yagi ile masaj yap bide poposuna kakasini yaptigi yere zeytin yagi sur yumusatiyor hepsini denedim ve faydasini gordum
Ozlem59 Mehmethan0920 ben çareyi sab simplexte buldum ama 6 ay çektik gazdan. Mutlaka duş aldırın masaj yapın gaz için hareketler var uygulayın bi nebzede olsa yavrular rahatlıyor
mom0989 Mehmethan0920 biogia günde bir kere 5 damla. Her emzirme öncesi 6-7 kere relectaz damla günde 8 damla. Masaj Google yaz izle canım uygula. Çok faydasını gördüm
handhnde Mehmethan0920 Gaz sancısından ıkınmaktan göbek deliği kanadı kaç kez . biogaia kullandık olmadı. Nurse harveys kullanıyoruz şuan gazını kendi çıkarıyor . Karnına masaj yapabilirsin. Ama poposuna zeytinyağ sabun vs sürüp uyarma.Kakasını krndir yapsın.
Mehmethan0920 Ozlem59 sab simpleks i arkadaşım da söylemişti. Bir çay kaşığı kadar zeytinyağı içirdim gaz çıkarttı uyudu. Yarın dediğiniz damlayı doktorumuza soracağım. Teşekkürler 🤗
Mehmethan0920 Karnına masaj yapıyoruz bacaklarını hareket ettiriyoruz. Bizim doktorumuz da biogia biz de aldık günde totalde 5 damla veriyoruz. Ama iki gündüz cok sancısı var. Karnını kantoron yagı ile ovuyoruz gene de cok agrısı var
merveaselsultan Mehmethan0920 dedigim gibi zeytin yağının da cok faydasi var eger bu damla iyi gelmediyse nurse harveys diye bi damla var oda cok iyi poposuna mutlaka surun ve icirin
Mehmethan0920 merveaselsultan teşekkürler cevapladığınız için bir çay kaşığı kadar zeytinyağı içirdim biraz gaz çıkardı yavrum uyuyup kaldı
Mehmethan0920 mom0989 akşam internetten baktım ama kullananlar bağırsak tembelliği yapabiliyor yazmış hep de ne yapsam bilemedim. Teşekkürler bu arada ilgilendiğiniz için 🤗
Ozlem59 Mehmethan0920 bize biogaia fayda etmedi kolikti doktorumuz kullanın dedi. 40 günlük bebeğe zeytin yağı verenler var
merveaselsultan Ozlem59 40 gunlukken vermedim ama daha sonra doktora kontrole gittigimde doktor kendisi dedi zeytin yagi var 2 3 damla diye
mom0989 ipek_61 sabah bir kere biogia kullanıyorum gün de bir kere zaten. Relectaz 6 ya kadar kullanılıyor bitkiselmiş doktorum söyledi. Ya emzirmeden önce veriyorum kaşığınla ya da sağdıysam biberonuna damlatıyorum
Mehmethan0920 İki gündür mahvoldu yavrum. Ben de ne yapacağımı şaşırdım kendim rezene ve kimyon çayı içiyorum. Ne yapacağımı bilemedim😥
ipek_61 mom0989 biz de biogia kullanıyoruz bugün relactaz aldık da ikisinin beraber kullanıldığını bilmiyordum o zaman sakıncası yoksa ben ds öyle yapayım
Mehmethan0920 handhnde ben de arada kaldım. Relektaz, sab simpleks ve nurse harvesys önerilmiş. Teşekkürler ilgilendiğiniz için 🤗
zhdeksm zeytinyağını veriyo musunuz bebeğinize banada ver diyenler oluyo ama ben vermedim. verenler var mı bebeğim 2 buçuk aylık.
merveaselsultan zhdeksm benim bebeğim de 2 bucuk aylik bende ilk korktum vermedim ama doktoru bir cay kasigi kadar verebilirsin zarar etmez deyince verdim ama doktorun agzindan duyana kadar hic vermedim korktum faydasini da gördüm cok sukur
mom0989 ipek_61 doktorum öyle önerdi geçen sene 2 arkadaşım da öyle kullanmış ben 1 aydır kullanıyorum. Memnunum
merveaselsultan Mehmethan0920 cok sevindim en azindan cok sıkıntı çektiği gunler yapabilirsiniz ben cocuga zarar vereceğini dusunerek bebegime vermeyecektim doktorum kendisi tavsiye edince kullanmaya basladim faydasini gordum insallah rahatlar bebisinizde